Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasi vagy hüvelyi ultrahang...

Hasi vagy hüvelyi ultrahang az első trimeszterben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt héten voltam hasi uh-on,ahol bár a szonográfus megállapította a terhességet,élettelenség még nem volt látható.

Több helyen is olvastam,hogy az első 12 hétig hüvelyi uh-ot alkalmaznak inkább,mert a hasfalon keresztül nehezebb az élettelenséget és bármiféle rendellenességet észrevenni.

Véleményeteket szeretném kérni,hogy vajon azért nem láthatta a szivcsőpulzálást,mert hasi uh-on nézte?A terhességem 6.hetében járok,tehát elvileg már lennie kéne szivhangnak.A héten megyek megint uh-ra,de addig lerágom az összes körmöm hogy minden rendben van e.

És megint hasi uh lesz,mert ahova járok (tb alapú),nem végeznek hüvelyi uh-ot.

Ha ismételten nem lesz szivhang,menjek esetleg magán orvoshoz,aki csinál hüvelyi uh-ot?

Volt valaki hasonlóan aggasztó helyzetben?

(Miskolc)

2018. aug. 6. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! :) menj el a batohazba UH ra. 8000 forint de alapos. Azt hiszem Zsuzsa( V vmi iyesmi 😂) a neve a nonek de alapos nagyon! :) 2 emelet nem kell idopont. Szurkolok
2018. aug. 7. 07:37
 12/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását!Úgy látom megoszlik a hasi illetve hüvelyi uh.Meglepődve tapasztalom,hogy valakinek a hüvelyi,és van akinek a hasi uh hozott csodás eredményt.

Remélem végre én is boldogan fogok kijönni csütörtökön a rendelőből!😊

Kedves utolsó!Ha nem járok sikerrel csütörtökön a MÁV rendelőbe,mindenképpen utána járok a Batóház uh-jának! :)

Köszönöm mégegyszer!

2018. aug. 7. 09:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Miskolcon az Erzsèbet fürdőben is nagyon alaposan vizsgálnak.
2018. aug. 7. 10:21
 14/14 A kérdező kommentje:

13#

Köszönöm neked is!😊

2018. aug. 7. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!