Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres anyukák! Első ultrahang...

Ikres anyukák! Első ultrahang előtt mik voltak a tüneteitek?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok. 8 hetesen megyek első ultrahangra. Van 2 gyerkőc már, de most extrém gyorsan éreztem/érzek mindent. :)

2018. márc. 12. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Nálam a nemvárt előtt kb. 5 nappal ólmos fáradtság tört rám, és érzékeny lettem a szagokra. Tehát simán abból, hogy odahajolt a lányom meg tudtam mondani, hogy mit evett ebédre. 2 nappal később többször is megszédültem, és nemvárt előtt 2 nappal már igen erős pozitív lett a tesztem.
2018. márc. 12. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanaz volt, mint az első válaszolónsk, de csak egy baba volt.
2018. márc. 13. 18:52
 3/4 anonim válasza:
Már aznap, amikor meg kellett volna jönnie, tesztet csináltam, de onnantól öt vagy hat napig nem mutatott egyértelmű eredményt egyik se. Ezalatt többször úgy éreztem, hogy mindjárt megkezdődnek a nehéz napok, szóval inkább hajlottam arra, hogy nem vagyok terhes. Egyetlen egy dolog volt, ami gyanút keltett, hogy többször elbóbiskoltam délután 10 percekre, fél órákra, és ez egyáltalán nem jellemző rám. A hatodik héten mentem UH-ra, de az, hogy ikrek, csak a nyolcadik héten derült ki :)
2018. márc. 17. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊 Múlt héten voltam 8 hetes ultrahangon. 1 baba van. :)
2018. márc. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!