Picit piros a hasam a naptól. Ugye nem lesz baja a babámnak?
A pirosságtól nem, de a napozástól lehet baja.
Alhasi vérbőséget okoz, nem a legjobb, dolog, ha még bent kell maradnia a babának.
Legközelebb tankiniben, egyberészesben, pólóban napozz!
Hogy lepirult a bőröd, annak nincs köze a babához, de napozáskor veled együtt felmelegszik a magzatvíz is, ami már veszélyes lehet kb. ahogy egy forró fürdő.
Napozni egyébként azért sem érdemes, mert terhesen könnyebben kialakulnak májfoltok és egyéb bőrhibák.
Be volt takarva a hasam nagyon picit voltam a napon utána már nem is sütött a nap mègis piros lett.
Kedves első köszönöm a válaszod de legközelebb inkább ne irj ha nem tudsz normálisan válaszolni.
Èn sem gondoltam hogy ilyen lesz, legközelebb sokkal óvatosabb leszek.
A baj abból származhat, ha felmelegedett a magzatviz. Azt, hogy mennyit érte a hasad a nap csak te tudhatod.
Pusztán a leegestol nem lesz baj. Én simán leegek pár perc alatt is 30-ás krémmel bekenve, sőt értem már le 50es krémmel is.
Mi ez a hülyeség, hogy felmelegszik a magzatviz?!
Az ég világon semmi bajotok nem lesz.
A dokid sem fog megdícsérni elhiheted.
És igen, a magzatvíz felmelegedhet ez elég nyilvánvaló, akinek nincs elég ismerete az minek írkál?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!