Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismama vagyok....

33 hetes kismama vagyok. kijott az etel-allergiam, piros foltos volt az egesz testem(hasam, hatam, karjaim, mindenhol... ), zsibbadtak az ujjaim, korhazban adtak rogton kalcium injekciot.1 ora alatt elmultak a tunetek. arthattam ezzel a babamnak?

Figyelt kérdés

hozzafuznem, hogy bentfogtak ket nap megfigyelesre a korhazban, forro magnezium injekciokat is adtak. volt mar valaki hasonlo szituban? az orvosok azt mondtak nem hatott ez a babara, mivel termeszetes anyagok Ca, Mg kerultek a szervezetembe + 2x Dithiaden tabletta allergia ellen. En megis aggodom.

2. es lenne egy masik kerdesem: a haskemenykedes mitol van? nekem akkor jelentkezik, ha pl. rosszul fekszem, foleg ha az oldalamon fekszem. biztos nem jo a babanak es hanyatt kell fekudnom, mely lelegzeteket veszek, s rogvest elmulik. de ezek csak ilyen 1-2-3 masodperces kemenyedesek. ez ugye meg nem jelentheti azt, hogy hamarabb fog megszuletni a babam? egy hete a nogyogyogyasz azt mondta, zárva vagyok!

3. es meg egy harmadik kerdes, ami foglalkoztat.: a menstruacio elso napja utan 10 nappal 4-5 napig szedtem Ciplox antibiotikumot, epp a peteeres idopontja is beleesik. genetikus azt mondta, hogy ez semmi, mert akkor meg nem is lehettem terhes. de az ember mar annyi mindent osszeolvas itt is a neten, meg mas weboldalakon, hogy mar mindenen aggodok, meg visszamenoleg is.

csak hozzaerto valaszokat kernek, nagyon szepen koszonom.

2008. máj. 2. 08:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A 3. kérdésre tudok válaszolni:

A genetikus igazat mondott, ráadásul még onnantól számítva is, hogy a baba megfogant 2 hétig nincs kapcsolatban a testeddel, csak a teljes beágyazódás után alakul ki a kapcsolat. Tehát az utolsó menstruációtól 4 hétig nem árthattál a babának! Én ezt Czeizel Endre egyik könyvében olvastam (többek közt).

2008. máj. 2. 10:35
 2/2 anonim ***** válasza:
ca.magnézium bizti nem ártott a babának..még mindig jobb,mintha sulyosabb allergiás tüneted lett volna...meg ezeket amugy is ajánlják h szed...nekem is van étel és gyógyszer allergiám,ami sajnos terhesség alatt fokozodhat..ca mindig legyen nálad..
2008. máj. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!