Én 16 hetes kismama vagyok, ma a hasam nagyon viszketett és később pici piros foltok jelentek meg rajta, de csak a hasamon! Volt már vkinek ilyen? Ez mitől lehet? Vmi baj van?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm mindenkinek! És Jó babavárást kívánok minden kismamának!2008. márc. 30. 19:33
1/4 anonim válasza:
szia
egyetlen egyszer nekem is volt ilyen, talán épp ilyen 16.hét körül.
de 2nap alatt elmúlott, nemtudom mitól volt.
ha használsz valami krémet, párnapra szüneteltesd esetleg, én azt tettem
22hetes kismama, boldog babavárást neked is
2/4 anonim válasza:
Körömvirágkrém remek lesz rá,megnyugtatja a bőrt.Az én bőröm bmit is tettem,berepedt,nem is kicsit.A striák meg viszketnek,én is azzal kenem,és nem olyan viszketősek, érzékenyek.
3/4 anonim válasza:
Azért viszkethetett mert nyúlik a bőröd ahogy nő a babuci , és valószínű , hogy a foltok pedig a vakarástól jelentek meg! Ne izgulj én is így voltam! 26.hetes kismama
4/4 anonim válasza:
nekem az egész testemmel ez volt. a dokim mondta h vegyek a patikába kevert krémet (mosdókenőcs) amit a babákra is használnak mert nincs bent semmi allergizálo anyag meg felesleg illat szinezék stb. és tökre nem is drága! és mondta h azzal fürödjek. Azóta miota azt használom nagyon megnyugodott a bőröm a 9hónapba vagyok már és még egy csikom sincs. jah és még körömvirág balzsammal kenem magam esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!