Mikor mulik el a rosszullet/hanyinger terhesseg alatt?
Sziasztok! 7 hetes kismama vagyok. Mar az 5. hettol szornyu hanyingerrel, emelygessel, gyakran hanyassal jaro tuneteim vannak. Az elejen meg ugy ahogy, de kibirtam mara mar kivagyok. Enni nem nagyon tudok. Ma reggel 1db almat tudtam megenni es kb 10perc mulva rohantam is a wcre. Egesznap fekszem, takaritani szerettem volna de nem sikerult hiszen hanyingerem lett ismet. Magne B6 vitamint szedek ami egyszer segit egyszet nem. Ha tudnatok valami jol bevalt praktikat vagy otletet mondani annak nagyon orulnek!
Koszonom a valaszokat elore is!
Én 14.hétig nagyon hánytam, húsra nézni se tudtam pl (szó szerint..)
Amugy 17hetesen mult el teljesen.
Ja es nekem a hideg kóla meh jegkrém vált be, volt h 1 napig nem is hanytam, olyan jól hatottak. Csak hat megne fázz, énis tavaly nyaron voltam júliusban 7hetes
1#
Miert fekszel egesz nap, nem dolgozol ? Miert kell elhagyni magad ?
A kerdesedre a valasz, nekem szules utan mult el.
Nekem kb 11 héten szűnt meg. De étvágyam azóta se nagyon van, és néha még émelygek, hányingerem van.
Szerintem ez elég egyedi.
Nekem mindkettőnél a 14. hétig tartott, bár most a 10. héten már jobb lett lényegesen, de azért még volt émelygés, hányás utána is.
Amúgy kedves 3-as, én nem feküdtem egész nap, most pl. a 3 éves mellett ha akartam volna, se feküdhettem volna, de őszintén, marha jólesett ebben az állapotban nem pattogni, hanem pihenni, ha itthon volt a férjem. Persze lehet játszani a szuperwomant, hogy két hányás között émelyegve meg szédülve is 8 fogásos ebédet csinálok, meg fényesre nyalom a lakást, csak az a helyzet, hogy magadat szívatod vele.
3# annyira nem lehettél sz(@)rul, ha dolgozni el tudtál menni. Kepzeld van az az eset, amikor csak feküdni bírsz, de valószínű nálad nem ez volt a helyzet. Az meg nem táppénzcsalás, ha azért maradsz otthon mert rosszul vagy és okádsz, ha kell ha nem. Vagy szerinted mire való a táppénz?!
Kérdező, jéghidegre hűtött gyömbéres-citromos víz valamelyest jó de ezen csak az idő segít sajnos.
12 hetes uh-n már nagyon nem -bírtam a rosszulléteket, mikor egy ottani doki közölte hogy ha hányinger van, miért ne. Vesz be dedalont? Néztem rá, hogy lehet?
15 hetesen úgy voltam vele h ennyi volt nem bírom a folytonos hányast, 65rol lementem 61-re, vegul jott a reggeli 1 dedalon. 18. Hetre hagytam el fokozatosan. Azóta van egy egészséges 4 hónaposom :) de azért kérdezd meg a dokid róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!