Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert veszelyes artalmas a...

Miert veszelyes artalmas a fajdalom csillapito a babaknak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Eddig en is ugy tudtam hogy az Algopyrin az amit lehet szoptatas es terhesseg alatt is szedni.

Egyebkent nekem ezt az orvos-termeszetgyogyasz baratnom mondta.

Minden gyogyszerre ra van irva hogy terheseknek-szoptatos anyaknak csak ... lehet szedni.

Persze nem kell ket marek szamra enni.De inkabb beveszek 1-2 tbl Algopyrint mint hogy felmenjen a lazam,ami az elso 3 honapban sokkal veszelyesebb mint az Algopyrin.

Es bizony barkit megkerdezel orvos-vedono az Algopyrint fogjak javasolni.

Ez van es egy par szemtol semmi baja nem lesz a babanak.

2010. jún. 20. 13:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat.Igaza van mindenkinek.En is migrenes vagyok es ba vettem ket darab algopirint eggy nap folyaman.Remelem nem artodtam a babamnak!!!! 22.-hetes km vagyok.
2010. jún. 20. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Ehhez csak annyit, hogy a kórházban is Algopyrint adnak a szülés után, tehát nem lehet ártalmas, különben miért adnák??

Én az első trimeszter végén begörcsöltem. No-spát és Algopyrint kaptam. A kislányom már három éves, egészséges.

2010. jún. 21. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Tegnapi 10:15-nek

Az Algopyrin nem tartalmaz paracetamolt (Panadolt valóban nem lehet szedni)...

2010. jún. 21. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!