Terhességi vitamint mindennap szeditek a 12hét után is? Ha mindennap eszem nem lesz nagy a babám? Van aki egyáltalán nem eszi, hanem inkább gyümölcsöt eszik? Kiváltható változatos gyümölcs evéssel?
En minden nap szedtem, sot, mar tehterbeeses elott is, majd szules utan is, mivel ugy ereztem, hogy az ejszakazasok meggyotrik a szervezetem es mivel mi igen kicsi korkulobseggel akartuk ket babat (14 honap lett), igy abba sem hagytam a szedeset. A masodik terhesseg alatt sem, most 4 honapos a babam es ho elejetol nem szedem, mert elfogyott. Nah, ha kiszamolod, akkor kb 30 honapon at szedtem folyamatosan a magzatvedot.
Jelentem, hogy semmi bajunk, nem hiztam el, nem lettek oriasbabaim (az elso 3660 gramm, a 2. 3100), makk egeszsegesek.
Köszi mindenkinek!
Én is szedtem már a terhesség előtt 3 hónappal,(Gravidát).
Szt szűrtem le, h vitaminnal vagy gyümölccsel vagy a kettő együtt előfordulhat nagy bébi így is, úgy is. :)
Akkor azért szedegetem továbbra is, legfeljebb két naponta lesz belőle. Szép babavárást kívánok, akinek már megszületett jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!