Ti is nehezen viselitek a terhességet? 17 hkm
Én 18+2-ben járok, szerencsére nem olyan vészes. Ha van tünetem, bár szenvedek, de pozitívan fogom fel.
Ugyanezek jelentkeztek nálam is, bár nekem a vérnyomásom az alacsony, és a hangulatom az viszonylag jó.
Nem lehet, hogy a mostani meleg jobban megvisel? Dolgozol? Próbálj meg pihenni :-)
Nekem semmi nincs es nem is volt. Mintha terhes se lennek. Halistennek elozo ketto is ilyen volt. A lanyomnal volt csak eros gyomorsav az elso 3 hoanpban.
Sajnalom! Es kitartas!
Eddig eléggé.
Eleinte hasszúrka, álomkór. Brutál mellfájdalom. Ezek elmúltak.
Most sokat hányok, hányingerem van.
Nem bírom a szagokat, a fogkefét, a wc-re járástól is rosszul vagyok, mindentől öklendezek. (kuka, szemetek, ápolatlan emberek, hűtő, nyers hús, ételhordók)
Fáj a gyomorszám, ha nem eszek azért, ha eszek azért.
És 2x volt brutál migrénem epét hányással.
Eddig ennyi.
11 hét
Kisebb megszèdülèsek, borzalmas mellfájdalmon túl vagyok úgy nèz ki. Az állandó èhsèg maradt meg időnkènt hányingerrel (de kopp-kopp mèg nem hánytam) ès az èjszakai orrdugulás.
11h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!