Kiderült a dokimról, hogy néhány éve kikezdett az egyik ismerősömmel. Nagyon jó dokinak tartom, de így valahogy megszűnt a bizalmam. Hogy álljak a dokihoz?
vagyis a vizsgálatot nem kézzel végezte a csaj ismidnél??? szerintem ehezz két játékos kell,és ha már előtte ismerték egymást...
de ha senki másnál nem volt ilyen és soha semmi ilyennek a jelét nem tapasztaltad,és jó szakorvosnak tartod,akkor miért ne maradnál nála? vagy ha annyira nem bizzol már benne,szülj ügyeletes dokinál.
Szia
Szerintem attól függetlenül szülhetsz nála nyugodtan .Azért mert az ismerősőddel kikezdett (állítólag !!),az nem azt jelenti ,hogy az összes betegénél bepróbálkozik .Öszíntén szerintem ennyire ő sem buta gondolj bele elveszítené az összes páciensét.Jó babavárást kívánok neked
Csatlakozom az előttem szólóhoz :szerintem nem ostoba annyira az orvosod ,hogy mindenkivel kikezdjen.Gondolj bele ha ez kiderülne elveszítené az összes páciensét.
Szerintem szülj nála nyugodtan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!