Kiderült a dokimról, hogy néhány éve kikezdett az egyik ismerősömmel. Nagyon jó dokinak tartom, de így valahogy megszűnt a bizalmam. Hogy álljak a dokihoz?
Szia
Elég rossz érzés ha nincs meg a doki iránt a bizalom. Én is voltam így de Nekem a terhesség első szakaszában,Te meg akármelyik nap szülhetsz. Én váltottam, de szerintem a babód nézd, ha orvosilag elismered és úgy véled h a lagjobb ellátást nyújtja Nektek akkor szerintem szülj Nála, és ezt a "hibát" ne vedd figyelembe. De ha nem tdod magad ezen túltenni akkor válts orvost, végül is jogodban áll, Te választasz, a Te döntésed!
Boldog babavárást és Problémamantes szülést
27 hetes kismama
Előző vagyok.....Miért lenne lehetetlen?????
Nem az hidd el!
Szia!Én is próbáltam váltani dokit,mert nem bízok meg a mostaniban,meg nem is törődik velem,de sajnos akit kinéztem már nem vezet le szülést:S.Más meg már nem vett át,mert a 37 hétbe lépek holnap:)és arra a 3-4 hétre már nem érdemes:(.Én is azt mondom,próbáld valahogy elviselni és kibírni ezt a pár hetet,utána meg majd menj másik dokihoz.Valahogy én sem tudnák megbízni benne:(
Kitartárt!Könnyű szülést!
36 hetes kismami
Ezt úgy kell érteni, hogy rendelés közben kezdett udvarolni? Mert az tényleg durva.
Ettől függetlenül azért szerintem nyugodtan szülhetsz nála, legfeljebb szülés után keress mást.
(Azt sem ártana pontosan tisztázni, hogy nem csak egy rosszindulatú pletykáról van-e szó... vagy esetleg túl kedves volt az illetőhöz, az pedig félreértette.)
szia!
vizsgálat közben kezdett ki vele? és biztos igaz a hír? vagy csak olyan városi legenda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!