Bűntudatom van, amiért nem olyan nemű babánk lesz, amit a párom szeretett volna. Ez miért van? Rossz anya leszek emiatt?
Figyelt kérdés
Én kislányra vágytam,lány lesz. A párom örül neki,egyáltalán nem bánja. De én kicsit szomorú lettem mégis,mert tudom,hogy ő fiút szeretett volna.2018. júl. 24. 12:14
11/16 anonim válasza:
Ez nem normális. Nem értem mi bajod, pláne, hogy örül neki és a gyerek neme rajta múlik.
12/16 anonim válasza:
Ha csak most derült ki a neme, akkor pár nap és minden rossz érzésed elmúlik. Ettől nem leszel rossz anya
13/16 anonim válasza:
Ez a ferfin mulik. O csinalta a lanyt.
14/16 anonim válasza:
Igen, a Pokol anyája vagy amiért nem kívánságra szülöd a nemét....
Sok mártírkodó, önsajnáltató sirámos nő van itt de ez csúcstartó kérdés volt. Amúgyis kb. hányok a "brühühü rosszanya vagyok?" sajnáltató kérdésektől de te mindet felülmúltad.
15/16 anonim válasza:
Csereld ki a korhazban...te sem vagy szazas
16/16 anonim válasza:
Akinek nem mindegy a baba neme, meg sem érdemli igazán, hogy szülő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!