Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális? Lehet belőle...

Ez normális? Lehet belőle baj? "Szaladjak"orvoshoz vagy még várjak vele?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok görcsöl a hasam és a wc papíron enyhe barnás folyas van. Tettem be egy tisztasági betétet de ott nem latszik semmi folt.
2018. júl. 23. 15:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hat neked lehet h mindegy, h éppen vetélsz vagy sem...engem egy cseppet ennél jobban érdekelt a dolog. Természetesen megnézik ultrahangon mi a helyzet, ha szükséges akkor bent fognak (engem bent tartottak). Első voltam.
2018. júl. 23. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt 7 hetesen.

Rohantam a kórházba,mire közölte az orvos hogy ezzel ők nem tudnak mit csinálni

2018. júl. 23. 23:18
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Korhazba mmaradni 7 hetesen ?

Komolyan minek

A magzat 2 mm nagysagu es az orvosok az eg vilagon semmit nem tudnak tenni

Fekudni otthon is tudsz de fekves sem segit

Ha magzat eletkepes es egeszsegrs akkor megmarad ha fejre allsz akkor is

Ha nem akkor senki nem tudja bentartani.

2018. júl. 24. 06:46
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Kaptam magneziumot és valami injekciót ami megnyugtatja a mehet. Addig maradtam amíg elállt a vérzés. Akkor ott ezt tudták tenni. Engem megnyugtatott, hogy amit lehetett azt megtettük érte. Nem tudom hogy lehet ilyen érzéketlenul beszélni a vetélésről....volt már missed abod? Nem sétagalopp, nem akarnám mégegyszer átélni...
2018. júl. 24. 07:52
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
És ez nem így van, mert ha életképes a magzat de van egy nagy hematoma mellette akkor igenis segít a fekvés. Ne írj már olyanokat, amiben láthatóan tájékozatlan vagy!
2018. júl. 24. 07:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnos sok az érzéketlen itt. Nekem 3 terhesség lett oda...Igenis az a minimum h bemegy az ember ha valami nem oké. Ha meg nem megy be, lazán veszi akkor az a baj, ha egy orr dugulassal bemegy az a baj....
2018. júl. 26. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon elmaradott dolog magneziumot adni ugyanis mehre nem hatasos.

Injekcio nem letezik ami mehet nyugtat

Fejlett orszagokban mar 30 eve nem kezelik a vetelest

A veteles az elet rendje az eros egeszseges anya teste igy szelektal es Elozi meg a beteg utodokat

A terhessegek 30% verzes lep fel az elso 12 heten ezek kis % lesz veteles tobbi verzes magatol elmulik.

2018. júl. 26. 21:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos magyarázta így, nyilván nagyon le van egyszerűsítve, lehet h valami görcsoldó féle volt nem részletezte. Már bocs, de neki jobban hiszek, gyanítom hogy nincs orvosi diplomád csak egy önjelölt okoskodó vagy. És épp ez az, h nem a vetélést kezelték, hiszen a baba akkor is és most is (hal istennek) életerős, hanem a verzest kezelték. De te csak maradj otthon terhesen vérezve és nézd a tv-t, ha ennyire agytröszt vagy.
2018. júl. 27. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!