Ez normális? Lehet belőle baj? "Szaladjak"orvoshoz vagy még várjak vele?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok görcsöl a hasam és a wc papíron enyhe barnás folyas van. Tettem be egy tisztasági betétet de ott nem latszik semmi folt.2018. júl. 23. 15:59
1/18 anonim válasza:
Progeszteront szedsz? Én is pont 7 hetesen véreztem, mondjuk én nagyon durván, nem csak barna volt hanem rendes vér és rendes mennyiség. Azt hittem vége a babának de jól volt. Én mondjuk progeszteront szedtem és nem gorcsoltem. A helyedben bemennék a kórházba.
3/18 anonim válasza:
Én mentem. Az más kérdés, hogy 2 órát vártam egy pereputtyal, majd az orvos bunkón unott fejjel közölte, hogy aznap én voltam a 6. ilyen tünetekkel és csak a front miatt van.
De a tudat, hogy én mindent megtettem megnyugtatott, főleg hogy előtte 2 vetélésem volt. Nálam amúgy nem lett gond belőle.
4/18 anonim válasza:
Szerintem menj be ügyeletre.
Lehet semmi komoly, esetleg bent tartanak megfigyelésre ,de ne kockáztass.
5/18 anonim válasza:
Ne varj, menj orvoshoz nehogy a vegen valami gond legyen.
6/18 anonim válasza:
A kismamak 30% verzik kicsit az elso 12 heten
Semmi panik
Am8g nem eros menstruacios verzes addig minden rendben vssn
Progi nem segit de baba penisz rendelleneseget okozhat nem szabad rutinbol szedni soha
7/18 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz. Nálam is így kezdődött és nem lett jó vége...
8/18 anonim válasza:
Es mit tud az orvos tenni ?
Komolyan nincs orvossag se kezeles ha veteles.
Ha pedig nem az akkor felesleges orakat ulni a megbyugtato szavakra varva
9/18 anonim válasza:
Én az első 6 hónapot végigbarnáztam, méhszáj polip volt. Nem kell mindjárt vetélésre gondolni. Orvoshoz el kell menni, de nem kell riogatni szerencsétlent.
10/18 anonim válasza:
Terhesseg alatt polipot sem kezelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!