Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy így fáj?

Normális hogy így fáj?

Figyelt kérdés

3 napja kezdődött, hogy belenyilal a derekamba, van hogy alig bírok felkelni a székről, a combtövem rettenetesen fáj, ha pisilek akkor is majd le szakad. Tényleg nagyon fáj, hiába szedem a magnéziumot, alig csökken tőle.

Ez normális dolog, így nyúlnak a szalagok, vagy baj lehet? Nyilalgat össze vissza.

Ha fekszek elmúlik. Viszont ha felkelek rögtön fáj egyből megint.

Meg olyan érzés van a hasamba mint amikor szél görcsöm van, de nem történik semmi.

Nem eszek puffasztó ételeket sem.

Dolgozni elég nehéz így. Viszont táppénzre nem tudok menni.

14+4km első baba

2018. júl. 18. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Terhesség során puffad az ember lánya puffasztó ételek nélkül is.

Illetve vannak akik érzik a méh növekedését, és a tartószalagok nyúlását. Ami enyhe görcsökkel, feszüléssel és hirtelen nyilalással járhat. (Én is érzem)

17 hkm

2018. júl. 18. 21:37
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem puffadok hanem úgy görcsöl a hasam az egész mintha bél csavarodásom lenne. De nem kell szellenteni se wc re menni. Nagyon nagyom rossz kiterjed a hátamra is és majd össze esek pedig nem alacsony a fájdalom küszöböm.
2018. júl. 18. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Hat ez nem hangzik jól, sztm nem normális. Menj el orvoshoz!!!
2018. júl. 18. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem első terhesség alatt amikor nyúltak a szalagok akkor volt olyan h a székről felállni alig tudtam. Először ép vasárnap délelőtt. Aztán délutánra enyhült de egész nap csak feküdtem. Aztán meg 2-3x volt ilyen de a második terhessegnel mar egyszer sem. Azért Viztos ami tuti beszéld meg a dokiddal!
2018. júl. 18. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem gondolnám, h ez csak a szalagok nyúlása. Nezesd meg magad az orvossal.
2018. júl. 19. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem logikusan ha mozgásra fáj, akkor valamilyen mozgásszervi probléma. Terhesen kilazulnak az ízületek és gyakoribb a "becsípődés", elmozdulás, ami lesugárzó idegi tüneteket okozhat derékba, forgóba, lábba, nemi szerv felé vagy fenékbe.

Vagy B verzió a pisilés miatt, hogy összeszedtél valami fertőzést, ami a vesédre is hat, ez okozhat gondot a babánál is.

Vagy C verzió, bár ehhez még szerintem kicsi a baba, ha van valami enyhe összenövésed, fájdalmas bélszakaszod, vagy egyéb kicsit gyulladásban lévő szerved amit arrébb nyom a növő méh és most nehezebben működik.

Amiket tehetsz, hogy felkeresed vagy a háziorvost vagy a nőgyógyászt egy pisilésre és vérvételre, utóbbinál egy kenet sem árt. Ennél még biztosabb lenne két ultrahang, babának a nőgyógyásznál, meg neked a gasztroenterológián. Ha egyik sem mutat semmit, akkor megnyugodhatsz, hogy ez csak egy ilyen szakasza a terhességednek vagy mehetsz tovább még reumára, hogy a gerinced okozza-e.

A munkáltató a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokra meg tudtommal köteles táppénzre vétel nélkül is időt biztosítani - vagy vegyél ki szabit, vagy intézd munka után-előtt, ahogy tudod, sztk vagy magán, utóbbi akad hétvégén is. Ha rosszabb lesz, dolgozni sem fogsz tudni, meg gondolom, a babának sem mindegy, mi van a "lakhelyével".

2018. júl. 19. 09:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget felhívtam a házi orvost, már úton vagyok a sürgősségire
2018. júl. 19. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező a stílusodat nem méltatom. Az én szövegértésemmel nincs baj, te vagy fogalomzavarban.

Sürgősségit írtál, nem nőgyógyászati szakambulanciát. A kettő NEM ugyanaz!

Egyébként pedig: jobbulást!

2018. júl. 19. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
:D :D
2018. júl. 19. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!