Normális hogy így fáj?
3 napja kezdődött, hogy belenyilal a derekamba, van hogy alig bírok felkelni a székről, a combtövem rettenetesen fáj, ha pisilek akkor is majd le szakad. Tényleg nagyon fáj, hiába szedem a magnéziumot, alig csökken tőle.
Ez normális dolog, így nyúlnak a szalagok, vagy baj lehet? Nyilalgat össze vissza.
Ha fekszek elmúlik. Viszont ha felkelek rögtön fáj egyből megint.
Meg olyan érzés van a hasamba mint amikor szél görcsöm van, de nem történik semmi.
Nem eszek puffasztó ételeket sem.
Dolgozni elég nehéz így. Viszont táppénzre nem tudok menni.
14+4km első baba
Terhesség során puffad az ember lánya puffasztó ételek nélkül is.
Illetve vannak akik érzik a méh növekedését, és a tartószalagok nyúlását. Ami enyhe görcsökkel, feszüléssel és hirtelen nyilalással járhat. (Én is érzem)
17 hkm
Szerintem logikusan ha mozgásra fáj, akkor valamilyen mozgásszervi probléma. Terhesen kilazulnak az ízületek és gyakoribb a "becsípődés", elmozdulás, ami lesugárzó idegi tüneteket okozhat derékba, forgóba, lábba, nemi szerv felé vagy fenékbe.
Vagy B verzió a pisilés miatt, hogy összeszedtél valami fertőzést, ami a vesédre is hat, ez okozhat gondot a babánál is.
Vagy C verzió, bár ehhez még szerintem kicsi a baba, ha van valami enyhe összenövésed, fájdalmas bélszakaszod, vagy egyéb kicsit gyulladásban lévő szerved amit arrébb nyom a növő méh és most nehezebben működik.
Amiket tehetsz, hogy felkeresed vagy a háziorvost vagy a nőgyógyászt egy pisilésre és vérvételre, utóbbinál egy kenet sem árt. Ennél még biztosabb lenne két ultrahang, babának a nőgyógyásznál, meg neked a gasztroenterológián. Ha egyik sem mutat semmit, akkor megnyugodhatsz, hogy ez csak egy ilyen szakasza a terhességednek vagy mehetsz tovább még reumára, hogy a gerinced okozza-e.
A munkáltató a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokra meg tudtommal köteles táppénzre vétel nélkül is időt biztosítani - vagy vegyél ki szabit, vagy intézd munka után-előtt, ahogy tudod, sztk vagy magán, utóbbi akad hétvégén is. Ha rosszabb lesz, dolgozni sem fogsz tudni, meg gondolom, a babának sem mindegy, mi van a "lakhelyével".
Kérdező a stílusodat nem méltatom. Az én szövegértésemmel nincs baj, te vagy fogalomzavarban.
Sürgősségit írtál, nem nőgyógyászati szakambulanciát. A kettő NEM ugyanaz!
Egyébként pedig: jobbulást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!