15+6 hetes kismama vagyok, és ma olyan 3 óra óta szúr, fáj a hasam, a köldököm felett és mellette! Mi lehet az oka? Lehet valami baj? Hívjak orvost, vagy ez normális? Nagyon aggódom!
neked mi bajod 1,2, 3ezer stb ?
Kérdező, lehet hogy csak keresztbe áll egy fing, de jó tudni, hogy nincs semmi baj Be tudtok menni az ügyeletre, hogy ránézzen egy orvos?
Az életkor csak egy szám, a terhesség csak egy állapot. Egyikkel sem illik felvágni.
Ne mentőt hívj, így is le vannak terhelve szerencsétlennek. Menj el a legközelebbi kórházba kocsival, tömegközlekedéssel vagy taxival.
Ha aggódsz hívd fel a dokid, kérdezd meg, hogy normális-e. Ha nincs dokid, akkor taxizz be az ügyeletre, de szerintem próbálj meg magnéziumot inni és lepihenni, mert lehet, hogy csak fel vagy puffadva vagy hirtelen nő a méhed.
Mentőt ilyesmiért ne hívj! Ha ne adj isten a pihenés után vérzel vagy a görcsöktől a padlón fetrengsz, akkor riaszthatod a mentőket, de addig ne fecséreld az idejüket (tudom, hogy mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, de legyünk őszinték, ez még nem az a szint, amikor mentőzni kellene)
Jobbulást és írd meg, hogy mi lett a vége.
Ez inkább emésztőrendszeri ok, nem írtad melyik oldalon, de lehet epe, vese kő miatt vagy csak bélgáz.
A baba még bőven a köldököd alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!