Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15+6 hetes kismama vagyok, és...

15+6 hetes kismama vagyok, és ma olyan 3 óra óta szúr, fáj a hasam, a köldököm felett és mellette! Mi lehet az oka? Lehet valami baj? Hívjak orvost, vagy ez normális? Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 19:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy kritizálj! Ha tudni akarod azért nem hívtam mentőt mert már egyszer jártam úgy, hogy be vittek, meg vizsgáltak és azt mondták nem kell minden kis fájdalom miatt, mentőt hívni! Szóval ha tudsz normális választ adni köszönöm ha nem akkor meg nem kell ide irkalni! Köszönöm
2018. júl. 21. 19:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Veled ozt nagyon sokra megyek! Ne idegesíts van elég bajom nélküled is.. Te soha nem kérdeztél még? Mert annyira bunkó vagy! Bánom, hogy regisztráltam erre a szarra!
2018. júl. 21. 19:32
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

neked mi bajod 1,2, 3ezer stb ?

Kérdező, lehet hogy csak keresztbe áll egy fing, de jó tudni, hogy nincs semmi baj Be tudtok menni az ügyeletre, hogy ránézzen egy orvos?

2018. júl. 21. 19:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Tessék hívtam a mentőket.. És mi a szart értem el vele? Annyit mondtak, hogy tornázzak, ha nem javul hívjam őket újra.. De mindenféle képp várjak 2-3 óra hosszát.. Bravó okoska! Ezt magyarázom.. De idióta vagy még ehez is
2018. júl. 21. 19:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Ahol én lakom nincs ügyelet, párom meg még dolgozik! Nincs aki el vigyen! Mellesleg nem jönn ki az ügyelet mivel Kismama vagyok nem tudnak velem mit kezdeni! Ezt mondták kedden is, amikor megfáztam, szédültem és ki hívtam őket!
2018. júl. 21. 19:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Na jó én ebből nem kérek! Lehet el fáradni a posztomtol! Miaz hogy le ostoba libázol egy kismamát? Tudod te hány éves vagyok? Na lehet csúszni arább az én gyerekem nem a tiétek! Azt teszek amit én jónak látok nem azt amit ti láttok jónak.. Na de viszont nem látásra!
2018. júl. 21. 19:48
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Ha azt teszed amit jónak látsz nem azt amit mi jónak látunk akkor meg pláne nem értem minek kérdezel.. keress rá a neten volt e valakinek hasonló gondja, mi lett a kimenetele.. ha nincs, akkor ne várjál amíg idetéved valaki.. menj be a kórhàzba inkább feleslegesen
2018. júl. 21. 20:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az életkor csak egy szám, a terhesség csak egy állapot. Egyikkel sem illik felvágni.

Ne mentőt hívj, így is le vannak terhelve szerencsétlennek. Menj el a legközelebbi kórházba kocsival, tömegközlekedéssel vagy taxival.

2018. júl. 21. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Ha aggódsz hívd fel a dokid, kérdezd meg, hogy normális-e. Ha nincs dokid, akkor taxizz be az ügyeletre, de szerintem próbálj meg magnéziumot inni és lepihenni, mert lehet, hogy csak fel vagy puffadva vagy hirtelen nő a méhed.

Mentőt ilyesmiért ne hívj! Ha ne adj isten a pihenés után vérzel vagy a görcsöktől a padlón fetrengsz, akkor riaszthatod a mentőket, de addig ne fecséreld az idejüket (tudom, hogy mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, de legyünk őszinték, ez még nem az a szint, amikor mentőzni kellene)

Jobbulást és írd meg, hogy mi lett a vége.

2018. júl. 21. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább emésztőrendszeri ok, nem írtad melyik oldalon, de lehet epe, vese kő miatt vagy csak bélgáz.

A baba még bőven a köldököd alatt van.

2018. júl. 21. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!