Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is észrevettétek, hogy a...

Ti is észrevettétek, hogy a férfiak sokkal kedvesebbek a kismamákkal mint a nők?

Figyelt kérdés

Legalábbis munkahelyen is ezt tapasztalom.

Többnyire férfi kollegáim vannak, főnökeim is férfiak, irodában dolgozunk, de konkrétan mindig figyelnek rám, vagy nem tudom hogy mondjam, kezdettől fogva.

Úgy állítják a légkondit, ahogy nekem jó, még át is akarták szereltetni, hogy engem ne érjen. Egy doboz fénymásoló papírt se engednek behozni, ne cipekedjek stb stb. Mindig mondják, hogy nyugodtan menjek el a vizsgálatokra, ha soká végzek vissza se jöjjek már menjek haza stb. Kérdezgetik mi volt, minden ok e.

Míg a nők teljesen mások szerintem, volt aki kijelentette kb direkt előttem, nem rám, de direkt valami sztori közepén fennhangon, hogy a terhesség nem betegség. Meg volt, aki már mondta nekem, hogy akkor a biztos, ha már a kezedben van a gyerek, addig bármi lehet.. (Hát nem tudom, én sosem mondtam ilyet terhes nőknek) Tavaly meg volt egy másik kismama, őt meg azért szólták meg többször is, hallottam, hogy mennyit hízott. (Pedig nem volt amúgy egyáltalán vészes a csaj, nem hízott bálnává.)

Pedig azt gondolná az ember, hogy nő a nőkkel normálisabb nem? (Bár a gyakorlat nem ezt mutatja)

2018. júl. 14. 10:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Én a legtöbb figyelmet középkorú nőktől kaptam, de férfiaktól is. A fiatal felnőtt nőktől legkevésbé.
2018. júl. 14. 11:23
 12/17 anonim ***** válasza:
7%
Én nem tapasztaltam ilyesmi, általában kultúrlényekkel vagyok körülvéve.
2018. júl. 14. 11:49
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Veled egykoru vagy esetleg fiatabb niktol ne varj normalis viselkedest, nagyon nagy szazalekban irto bunkok tudnak lenni. Szerintem azert mert zavarja oket hogy veled foglalkoznak es kivetelezesnek tekintik ezt. Az ertelmesebb es idosebb noi tarsaid pedig tudjak mi a helyzet es a szepseget es a nehezseget is atlattjak egy terhessegnek.

A lenyeg hogy magadal es a babadal foglalkozz es a tobbi ne erdekeljen!

Boldog es zokenomentes babavarast kivanok neked.

2018. júl. 14. 13:24
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
#13! én a személyes ismerőseim (nem barátaim) körében pont ellenkezőleg tapasztalom. A velem egykorú kolléganők mindenre kíváncsiak, aranyosak, figyelmesek. És pont az idősebbek gonoszak.
2018. júl. 14. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
48%

Én nem ezt tapasztaltam magamon, velem a fiatal nők voltak segítőkészebbek, míg az idősek egyenesen gorombák.

De ezt embere válogatja, kivel ez, kivel az.

2018. júl. 14. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyilván amikor olyan munkatársunk volt terhes, aki azelőtt sem dolgozott, csak segget nyalt, az nem hatott meg senkit. Nem bántottuk, de nem is érdeklődtünk.
2018. júl. 16. 11:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez durva általánosítás. Az, hogy ki hogyan viselkedik egy kismamával, nem kor vagy nem kérdése, inkább emberség, intelligencia. Az én munkahelyemen normálisan viselkednek a kismamákkal. Sőt van olyan kolléganőm aki kifejezetten kérte, hogy ne ugrálják körül, mert zavarja a túlzott figyelmesség.
2018. júl. 16. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!