Eszrevettetek, hogy elhalt a magzat?
Nincs két egyforma terhesség, szerintem ne aggódj.
Nekem 6. héttől indult be pl. a rosszullét.
Lehet így a harmadikra már megszokta a tested és nem reagál annyira hevesen.
Próbálj meg nem parázni, bár tudom hogy könnyű mondani, nehéz megtenni.
1. A terhességi tünetek megléte vagy hiánya NEM jelez semmit a terhesség lefolyásával kapcsolatban.
2. A 12. hétig embrió, utána magzat.
Tehát teljesen mindegy, hogy van-e terhességi tüneted, egyáltalán nem szükséges a meglétük. Egy ember különböző terhességei is máshogy zajlanak le, nem kell mindnek azonosnak lennie.
Szia! En 12hetesen kezdtem el gorcsolni es meg aznap este verezni.amikor berohantam a korhazba azt mondtak nem hogy szivhangot de meg a magzatot sem talaljak.azt mondtak valoszinu jogy ,ar hetek ota elhalt es "felszivodott" .nekem az utolso pillanatig hanyingerem volt es fajtak a melleim.azt mondtak a dokik hogy a testemnek ennyi idore volt szuksege hogy felfogja nincs mar bennem a "baba".
Szerintem nincs bajod,csak most a szerencsesek kozt vagy mert nem szenvedsz a terhesseg alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!