Olyan kismamákkal beszélgetnék, akik 2015-ben várják a babájukat!?
Figyelt kérdés
10 hetes kismami vagyok, és jó lenne más kismamákkal ismerkedni, beszélgetni, tapasztalatokat megosztani. Egyetlen kismama ismerősöm sincs, a barátnőimmel nem tudok ezekről a dolgokról beszélgetni, maximum néha megkérdezik hogy hogy vagyok...
Örülnék ha találnék itt néhány "sorstársat" :D :D
2015. ápr. 1. 19:51
1/23 anonim válasza:
Szia.
Én májusban fogok szülni most 31 hetes vagyok :)
3/23 A kérdező kommentje:
Szia!! :) gratulálok!! :) fiú vagy lány a picuri ? :) hogy érzed magad?? merre laksz? :)
2015. ápr. 1. 20:00
4/23 anonim válasza:
Első babánk és kislány :)
Tatabányan lakom de Pesten fogok szülni.
Neked is gratulálok a babához, hogy birod az első trimesztert :)?
5/23 A kérdező kommentje:
Hát hiszed vagy nem, de elég szerencsés vagyok, és a terhességi rosszullétek, hányinger, émelygés, szinte teljesen elkerült. :) Inkább ezzel az óriási fáradtsággal és nyűgöséggel küzdök.. Folyton aludnék. Picit stresszelem is magam , hogy vajon minden rendben van e odabent, nem jó ez a bizonytalanság, és hogy nem tudom mi történik bent, fejlődik e rendesen ..stb :) Nem győzöm kivárni a 12 hetes Uh-t :D
2015. ápr. 1. 20:10
6/23 anonim válasza:
7 hetesen jelentkezünk mi is :)))) Nekünk már van egy másfél évesünk, így tapasztalat is van valamennyi :)))
7/23 A kérdező kommentje:
dejóóó!! :)) örülök hogy sokan vagytok! :DDD Neked is gratulálok!!! :)
2015. ápr. 1. 20:15
8/23 anonim válasza:
Szia, szintén 10 hetes vagyok, ugyanazok a gondjaim, mint neked, csak egy kis émelygés is van sajna. Te is várod már a 12. heti vizsgálatot, ugye? Én már nagyon szeretném látni... :)
9/23 A kérdező kommentje:
írtam privit!!!! :DD
2015. ápr. 1. 20:34
10/23 anonim válasza:
Szia :)
Én 13 hetes vagyok, a 4.babámat várom :) Ha van kedved beszélgetni írj privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!