Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan kismamákkal beszélgetnék...

Olyan kismamákkal beszélgetnék, akik 2015-ben várják a babájukat!?

Figyelt kérdés

10 hetes kismami vagyok, és jó lenne más kismamákkal ismerkedni, beszélgetni, tapasztalatokat megosztani. Egyetlen kismama ismerősöm sincs, a barátnőimmel nem tudok ezekről a dolgokról beszélgetni, maximum néha megkérdezik hogy hogy vagyok...

Örülnék ha találnék itt néhány "sorstársat" :D :D

2015. ápr. 1. 19:51
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Szia,én 25éves vagyok és az első babával a 18.hétben vagyok :)nyugi, ennyi idősen én is nagyon vártam a 12hetes uh.-ot. Mi jövő héten megyünk a következő uh.-ra, de igazából már azt várom nagyon hogy érezzem ahogy mocorog :) szívesen beszélgetnék én is ha van kedved,szóval írj nyugodtan :)
2015. ápr. 2. 14:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Én is 18 hetes vagyok. :) Augusztus végére várom a kicsit. :)
2015. ápr. 2. 17:12
 23/23 anonim válasza:
Szia :) Én 24 éves és 15 hetes kismama vagyok, első babánk :) Nálam még mindig előfordul a hányinger erős szagokra, pl ma átnéztem anyuhoz és resztelt májat csinál ebédre, főtt a máj és ááá azonnal kikellet mennem a levegőre, öklendeztem. Én is nagyon vártam a 12. UH-t de hál isten negatív lett a lelet mindene megvan minden jól működik. Viszont most megint várom a következő vizsgálatot, havonta egyszer megyek a dokimhoz és olyan nehéz kivárni azt az 1 hónapot mindig alig várom, hogy lássam a picit és tudjam rendben van.
2015. ápr. 3. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!