C2111-es méhszáj értékkel ki meddig húzta a szülést? Kérlek írd ki azt is, hogy mikor mérték ezt a méhszáj értéket, hány hetesen?
Figyelt kérdés
Konkrét tapasztalatok érdekelnek, nem olyanok, hogy akár több hét is lehet.... Csak olyan írjanak, akik a fenti kérdésre pontos választ tudnak adni. Köszönöm.2010. jún. 18. 09:56
11/13 anonim válasza:
1.5111-32. hetesen
39+4 naposan egyéb okok miatt indították, pedig mindent elkövettem hogy magától induljon(sok séta, lépcsőzés)mégse indult meg magától.
12/13 anonim válasza:
Nekem 2222 a 32. hét óta és 38 hetes vagyok még mindig egyben.Szerintem nem számít nagyon sokat,a méhszáj eredmény.Max a szülésnél.Nekem is pihenni kellett volna de van egy 21 hós fiam és ö nem igazán hagydta.
13/13 Csányi Éva válasza:
Szia!
32 hetesen c2110, szigorú ágynyugalom
34 hetesen c2111, szigorú ágynyugalom
Ma kezdtük a 35 hetet.
Az orvosom 3x2 magnet írt fel, csak wcre és tusolni kelhetek fel, legutóbbi vizsgálaton is be akart már fektetni a kórházba,de én nem akartam, mivel jönnek az ünnepek és itthon akartam lenni. Első baba,így a férjem és a szüleim mindent ágyba hoznak. :)
Egyébként jan. 24re vagyunk kiírva,de a doki szerint nem húzzuk addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!