Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen a c 2100. Végig ki...

28 hetesen a c 2100. Végig ki lehet hordani ezzel az értékkel a babát?

Figyelt kérdés

Az orvos pihenést javasolt, mennyire kell ezt szigorúan venni? Egész nap feküdni kell vagy csak ne terheljem túl magam? Főzni, takarítani szabad? Reggelente többször is úgy érzem, mintha feszülne a hasam, ez lenne a keményedés?

28 hetes kismami

2009. febr. 10. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Én pihennék a helyedbe rendesen.Főzni pesrze.Takarítani meg iylenek nem.Nekem a a méhszájam 37 hétesen volt így C2100.Keményedés lehet én vigyáznék a helyedbe.

Boldog Baba várást!

2 hetes babó anyucija:)

2009. febr. 10. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia nekem is hasonló volt csak nekem 27 hetesen nekem is pihenés javasolt a doki meg hogy szedjem pluszba a magnéziumot most 33 hetes vagyok de most azt mondta pont ma hogy zárva van a méhszáj!Kérdezz rá a magnéziumra nekem bevált meg persze a pihenés de nem kell egész nap pihened annyit dolgoz amennyi jólesik!

Üdv 33 hetes kismami

2009. febr. 10. 16:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehet olyan, hogy ha már egyszer kinyílt a méhszáj, hogy utána bezáródik?
2009. febr. 10. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még olyanról nem hallottam, hogy utána bezárult volna. De ha már valamelyest kinyílt, és az orvos is azt javasolta, hogy pihenj, akkor az azt jelenti, hogy fekvő helyzetben töltsd a napod nagy részét. Pont tegnap voltam dokinál, és megkérdeztem tőle, hogy mit jelent a pihenés (nekem is elő van írva) és erre mondta a fekvést. Úgy magyarázta, hogy képzeljek el egy zsákot, aminek a szája lefelé áll, ilyen a méh, és benne van a baba, és ugye folyamatosan nyomást gyakorol a méhszájra, ezért egy idő után már nem bírja, és kezd kinyílni. De ha fekszel, akkor a nyomás nem a méhszájra nehezedik, ezért a fekvéssel segíteni lehet, hogy ne nyíljon tovább.
2009. febr. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!