Válás után tényleg 300napnak kell eltelnie?
Sziasztok!válás után tényleg 300napnak kell eltelnie a baba születéséig, hogy a párom nevet kapja a baba?
Vagy elég ha eltelik 260nap
Es a fogantatáskor mar nem voltam férjnél!
Az utolsó válaszadóknak Csak annyit,hogy milyen jogon ítélkezel,hogy mennyire fa..a élete lesz a mi gyereküknek?
Szerinted csak mi vagyunk ilyen cipőben?
1.5evig huzodott a válás mert az exem nem jelent meg egyszer se!
Inkább ne kommentelj ha ilyen negatív ember vagy!
Uolso vagyok:Akkor is b+ ugy fogant h nem voltal ferjnel
En elegge durvanak,abnormalisnak mondanam
Szerinted mindenki csak házasságban válal gyereket?Mert szeriten nem,és ahogy olvastam előzőleg is hasonló kérdésékét többen vagyunk egy cipőben akik igy jártak!
Te nemtudom mit Képzelsz magadról, hogy így ítélkezel!
Te biztos tokeletes vagy
Es a tökéletes férfit mar elsőre megtalaltad akivel gyereket terveztél vagy terveztek vagy akarmi +
De mi a francert valtatok el ha gyereket akartok
Amugymeg fiu vagyok nem no
Es van új párod,de mégis a volt ferjedé a gyerek aki akkor fogant amikor mar nem voltatok hazasok
Wtf sok sikert a gyerekednek (majd egyszer)kibogozni a történetet
Mar megbocsass utolso de ez hol hibas ertelmezes
Volt egy ferje,akitol elvalt es ugy is fogant meg a baba hogy kulon voltak,de van egy uj parja ,akinek a neveremiratna a gyereket thats all
Egy szóval se irtam,hogy a volt férjem a baba!mivel 2eve vágyunk külön es másfél évig tartott a válás!mivel nem jelent meg a bíróságon!
De ezt már irtam
Szoval akkor ki nemtudja ertelmezni a szöveget?
Te irota vagy komolyan
Neked jo ha igy bele kötsz másba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!