Tetovált kismamák, anyukák! Ti engednétek a gyereketeknek?
Kedves tetováltak! Ha megszületik a gyereketek, vagy akinek már van, és felnő, elkezdi érdekelni a tetkó, ti hogy álltok hozzá? Arra gondolva hogy nektek van tetkótok...
Ti mit mondanátok neki(k)?
4 db tetoválásom van, 33 éves vagyok.
Csak annyit kérek majd tőle, hogy átgondolt legyen az, amit éppen kinézett, és hivatalos helyen takarásban legyen. Ezt is csak azért, mert tudom, hogy még mindig sokan a tetováltakat sitteseknek, pr*stiknak és balhésaknak gondolják. Amikor én voltam 18, és csináltattam őket, akkor azt hittem, hogy pár év, és a társadalom befogadóbb lesz... Hát nem lett. Középvezető vagyok egy magáncégnél, ráadásul nő, és nem takargatom nyáron (vállamon van az egyik), sem a csuklómat.
Szvsz, a szülők tőlem is csak annyit kértek anno, hogy gondoljam át és nyilván ne egy "xy szeretlek" legyen rám tetoválva.
Hát, tekintve, hogy a férjemnek és nekem is van, kicsit vicces lenne, ha tiltanánk (azaz tiltani próbálnánk, mert ha elmúlt 18, megcsináltathatja nélkülünk is).
Elmondanám neki, milyen kérdéseket mérlegeljen, gondolja át, mit és hová, de nem lennék ellene.
Most varom az elso babaimat.
Tetovalt vagyok:) Nem keves van,es mindert rajongok,es nyilvan lesz is meg.
Szoval ha atgondolt a dolog,es szeretnenek nekem ellenvetesem nem lesz nyilvan. nem 13-14 evesen azert:) Apa mar szigorubb ebben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!