Ti is voltatok úgy hogy csalódottak, szomorúak voltatok amiatt, mert kiderült nem olyan nemű a gyerek amit szeretettek volna?
Tudom az anyák sokszor szégyellik ezt az érzést, mint ahogy minden mást ami nem a társadalmi elvárt normáknak megfelel,de létező dolog és azt gondolom ítélkezni nem kellene. Ilyen például a szülés utáni depresszió. Ezt úgy zárójelben.
Szóval én most rossznak érzem magam, mert kiderült fiam lesz és nem lányom. Egész életemben mindig kislányt képzeltem el, akivel barátnők leszünk stb., csupa pozití dolog. Ahogy megtudtam hogy fiút várok már lankadt a lelkesedésem és rossz érzés. Csak azt tudom elképzelni, hogy focizni jár, agresszívabb lesz mint ahogy sokszor a lányok, olyan dolgok fogják lehet érdekelni amiről nem tudok vele úgy beszélgetni.
Én a ketcsikos teszt után természetesnek vettem, hogy lányom lesz.Ereztem.Aztan rákérdeztem a 16heten, hogy milyen nemű és mondta az orvos, hogy fiú.Ket nap alatt átállt az agyam a fiú babára,fiús csaj voltam mindig is, fiúkkal játszottam gyerekként úgy gondoltam nem fog gondot okozni, hogy nem fonhatom a haját meg ilyenek.Kicsit meg is nyugodtam mert azt gondoltam sokkal rosszabb anyukája tudnék lenni egy lánynak.
30.dik héten enyhe vérzéssel bent tartottak kórházba.A saját orvosom nyaralt így más vizsgálat és kérdezi tudom e a nemét.Mondom persze kisfiú.Odahivta a másik kollégáját, hogy nézze meg szerinte milyen nemű.Hamar megegyeztek, hogy lány.Ott csuklottam egy nagyot megijedtem, hogy mit fogok vele játszani,meg sminkelni se tudok,rozsaszint is utálom mint szint szóval sokmindent beugrott.Ezzel a hírrel nehezebben birkóztam meg.Pedig az elejétől úgy éreztem hogy kislány.Meg mindig parazok, hogy majd esetleg nem tudok olyan anyukája lenni amilyet megérdemel,de most már így hogy hónapok óta kint van nem cserélném senkire.Szerintem te is így leszel a fiaddal.
Nálam a làny gondolata volt mindig kizárt, mikor kiderült, hogy az lesz kb 2 hétig magam alatt voltam... Mindenfelé cuki kisfiúkat làttam meg borzalmas rózsaszínbe öltöztetett habcsókokat 86 csattak a pár szál hajukban...
A második babának már lànyt szerettem volna, fiú lett 😅
Szóval megszivattak rendesen... 😞
Amúgy a lányom fiúsabb, mint a fiam, a fiam sokkal nyugodtabb, mint a lànyom-
Nagyon szerettem volna kisfiút, elsírtam magam amikor megtudtam hogy kislányom lesz.
2 óra telt el amikor már csajos cuccokat vásárolgattam neki az interneten és a férjemnek ömlengtem a sok cukiságról.
Most a 2. gyereknél már teljesen mindegynek tartom és boldog lennék lányos anyukaként vagy egy vegyespáros anyukájaként is de a meglévő kislányomat akit kisfiúnak vártam sosem cserélném el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!