Kisfiút vagy kislányt vársz/terveztek?
Szeretném megkérdezni, hogy a kedves Válaszoló Kismamák fiúcskát vagy leányzót várnak? Illetve a leendő anyukák vagy akik még nem tudják, mit éreznek, illetve mit szeretnének inkább? Vannak praktikáitok, ami növeli egyik másik nem esélyeit? (Persze tuti biztos természetes módszer nincs, azzal maximálisan tisztában vagyok!)
Mi most kezdtünk bele az ún. "babaprojektbe" és kíváncsi vagyok, hogy mások hogy éreznek, mik a születési arányok.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia!
Nekem mindegy volt, a parom inkabb kislanyt szeretett volna! En mar rogton az elejen kiabranditottam,hogy pedig tuti,hogy kisfiu lesz,erzem! 3 napja ki is derult az igazsag! Kisfiu!!! Persze mindenki a nagyon orul,a parom is! Egyaltalan nem banja,inkabb hizik a begye a buszkesegtol!!!;-)
Van egy kislányom. Akkor sem terveztük hogy kislány vagy kisfiú legyen. Mindegy volt. Már a 12 hetes uh-n 100%-ra mondták hogy kislány. Most a hét elején kiderült, jön a kistesó. Nekünk most is mindegy milyen nemű lesz. Mivel hőgörbét vezettem a lányommal pé napján voltunk együtt, most 2 nappal előtte. Így ebben én sem hiszek.
Egyik előző (2. old. első válaszolójának) üzenem, hogy nekem csúcsos hasam volt és aki nem tudta hogy kislány, azt mondta hogy tuti kisfiú. De ez csak babona, semmi köze a baba neméhez!
Sok boldogságot Mindenkinek!
Az elsőnél meg voltam esküdve hogy fiú lesz és lány lett.
A másodiknál meg voltam esküdve hogy lány lesz és fiú lesz szeptremberben.
Kislány lesz, és azt is szerettünk volna,:-) 31 héten vagyunk.
Amúgy Nekem is mindenki azt mondta, hogy fiú lesz, mert nem bírtam édeset enni, és csúcsos volt a hasam, úgyhogy ennyit a mindenféle okosságról...:-)
Kívánom, hogy hamar, és problémamentesen babás legyél!
Jó egészséget!
Szia harmadik babánkat várjuk!Van már két fiúnk és a harmadik is fiú lesz:)
35hetes kismama
Van már egy kislányom. Vele fiút szerettem volna, de amikor kiderült, hogy kislány, nagyon örültem. Apa kislányt szeretett volna, megkapta. :)
Most megint babát várok, még az elején vagyunk. Szeretnénk, ha fiú lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!