Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiút vagy kislányt vársz/te...

Kisfiút vagy kislányt vársz/terveztek?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy a kedves Válaszoló Kismamák fiúcskát vagy leányzót várnak? Illetve a leendő anyukák vagy akik még nem tudják, mit éreznek, illetve mit szeretnének inkább? Vannak praktikáitok, ami növeli egyik másik nem esélyeit? (Persze tuti biztos természetes módszer nincs, azzal maximálisan tisztában vagyok!)

Mi most kezdtünk bele az ún. "babaprojektbe" és kíváncsi vagyok, hogy mások hogy éreznek, mik a születési arányok.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2010. jún. 17. 18:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi kislányt szerettünk volna, de a hasam nagyon csúcsos volt és mindenki mondta, hogy nem lehet kislány tutira fiú- A kis drágám a 30. hétig nem mutatta meg milye van még 4D-n sem, nagyon szégyenlős volt, de most már tutira kislányt mondtak. Holnap leszek 36 hetes és csütörtökön megyek újra ultrahangra, de még most sem hiszi el senki nekünk, hogy kislány. Tényleg tipikus csúcsos hasam van az elejétől fogva. Hát ennyit a hasformáról. Nálam ez nem jött be:)
2010. jún. 17. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Nekem mindegy volt, a parom inkabb kislanyt szeretett volna! En mar rogton az elejen kiabranditottam,hogy pedig tuti,hogy kisfiu lesz,erzem! 3 napja ki is derult az igazsag! Kisfiu!!! Persze mindenki a nagyon orul,a parom is! Egyaltalan nem banja,inkabb hizik a begye a buszkesegtol!!!;-)

2010. jún. 17. 20:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Van egy kislányom. Akkor sem terveztük hogy kislány vagy kisfiú legyen. Mindegy volt. Már a 12 hetes uh-n 100%-ra mondták hogy kislány. Most a hét elején kiderült, jön a kistesó. Nekünk most is mindegy milyen nemű lesz. Mivel hőgörbét vezettem a lányommal pé napján voltunk együtt, most 2 nappal előtte. Így ebben én sem hiszek.

Egyik előző (2. old. első válaszolójának) üzenem, hogy nekem csúcsos hasam volt és aki nem tudta hogy kislány, azt mondta hogy tuti kisfiú. De ez csak babona, semmi köze a baba neméhez!

Sok boldogságot Mindenkinek!

2010. jún. 17. 20:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Szeptemberre vagyok kiirva.4. baba ez is fiu mint a testverei.
2010. jún. 17. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Az elsőnél meg voltam esküdve hogy fiú lesz és lány lett.

A másodiknál meg voltam esküdve hogy lány lesz és fiú lesz szeptremberben.

2010. jún. 17. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Kislány lesz, és azt is szerettünk volna,:-) 31 héten vagyunk.

Amúgy Nekem is mindenki azt mondta, hogy fiú lesz, mert nem bírtam édeset enni, és csúcsos volt a hasam, úgyhogy ennyit a mindenféle okosságról...:-)

Kívánom, hogy hamar, és problémamentesen babás legyél!

Jó egészséget!

2010. jún. 17. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia harmadik babánkat várjuk!Van már két fiúnk és a harmadik is fiú lesz:)

35hetes kismama

2010. jún. 18. 09:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Van már egy kislányom. Vele fiút szerettem volna, de amikor kiderült, hogy kislány, nagyon örültem. Apa kislányt szeretett volna, megkapta. :)

Most megint babát várok, még az elején vagyunk. Szeretnénk, ha fiú lenne.

2010. jún. 19. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!