Kisfiút vagy kislányt vársz/terveztek?
Szeretném megkérdezni, hogy a kedves Válaszoló Kismamák fiúcskát vagy leányzót várnak? Illetve a leendő anyukák vagy akik még nem tudják, mit éreznek, illetve mit szeretnének inkább? Vannak praktikáitok, ami növeli egyik másik nem esélyeit? (Persze tuti biztos természetes módszer nincs, azzal maximálisan tisztában vagyok!)
Mi most kezdtünk bele az ún. "babaprojektbe" és kíváncsi vagyok, hogy mások hogy éreznek, mik a születési arányok.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Mi fiút szeretnénk és mindenki még az idegenek is azt mondják hogy á ez biztos fiú lesz.Hát majd meglátjuk.
21+1hkm
Látod te is azt mondod hogy fiú!! :)
Amúgy ez szupi lenne.Nem azt mondom hogy a klislányt nem szeretnénk ugyan annyira csak a fiú az álmunk.
Szurkolok, hogy fiú legyen! :) Nálunk 3 babából 2 volt szégyenlős, ők voltak a kisfiúk. A barátnőm kislánya rögtön "terpeszben" mutatta meg a valóságot. :) Úgyhogy ha igaz a statisztika, szuper esélyeitek vannak! 4.D-sen voltatok?
Kedves Második!
Azok a fránya anyósok! :) De azért jól tartja nálatok magát a családi statisztika! :) Könnyű szülés kívánok Neked és szép életet, sok boldogságot Fanninak! :)
Szia!
Mi kislányt szeretnénk , de a kisfiúk is annyira édessek tudnak lenni.Az ultrahangon 4-szer mondták, hogy lehet nunusa van:) de nem 100% Praktikákat mi nem vetettünk be mert amikor elkezdtük tudatossan a baba készítést:) akkor mindegy volt a neme.Találtam neked egy oldalt ahol leírják a baba nemét hogyan lehet befolyásolni a fogantatásnál.Ha érdekel nézegesd meg.
Sok sikert kívánok nektek,és kívánom , hogy minnél elöbb kismama légy.Üdv 25+4 napos pocaklakó mamája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!