Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiút vagy kislányt vársz/te...

Kisfiút vagy kislányt vársz/terveztek?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy a kedves Válaszoló Kismamák fiúcskát vagy leányzót várnak? Illetve a leendő anyukák vagy akik még nem tudják, mit éreznek, illetve mit szeretnének inkább? Vannak praktikáitok, ami növeli egyik másik nem esélyeit? (Persze tuti biztos természetes módszer nincs, azzal maximálisan tisztában vagyok!)

Mi most kezdtünk bele az ún. "babaprojektbe" és kíváncsi vagyok, hogy mások hogy éreznek, mik a születési arányok.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2010. jún. 17. 18:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Mi fiút szeretnénk és mindenki még az idegenek is azt mondják hogy á ez biztos fiú lesz.Hát majd meglátjuk.

21+1hkm

2010. jún. 17. 18:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Akkor ezek szerint szégyenlős még a babátok, mert nem mutatta meg magát! :) Nálunk a szégyenlős babák mind fiúk voltak! :)
2010. jún. 17. 19:00
 3/18 anonim ***** válasza:
sziasztok! Mi kisfiút szerettünk volna, az egész család drukkolt, hogy kisfiú legyen, egyedül anyósom akart kislányt, mert neki csak egy szem fiacskája van:D és szeretett volna egy kislányt, de nem jött össze. De mivel nálunk az első mindig lány, gondolta az én babám, nem rontja a statisztikát, és kislány lesz:D 7,5 hét, és itt lesz velünk a mi Fannink:D
2010. jún. 17. 19:04
 4/18 anonim ***** válasza:

Látod te is azt mondod hogy fiú!! :)

Amúgy ez szupi lenne.Nem azt mondom hogy a klislányt nem szeretnénk ugyan annyira csak a fiú az álmunk.

2010. jún. 17. 19:04
 5/18 anonim ***** válasza:
Lány és 35. hétben vagyok
2010. jún. 17. 19:12
 6/18 A kérdező kommentje:

Szurkolok, hogy fiú legyen! :) Nálunk 3 babából 2 volt szégyenlős, ők voltak a kisfiúk. A barátnőm kislánya rögtön "terpeszben" mutatta meg a valóságot. :) Úgyhogy ha igaz a statisztika, szuper esélyeitek vannak! 4.D-sen voltatok?

Kedves Második!

Azok a fránya anyósok! :) De azért jól tartja nálatok magát a családi statisztika! :) Könnyű szülés kívánok Neked és szép életet, sok boldogságot Fanninak! :)

2010. jún. 17. 19:12
 7/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi kislányt szeretnénk , de a kisfiúk is annyira édessek tudnak lenni.Az ultrahangon 4-szer mondták, hogy lehet nunusa van:) de nem 100% Praktikákat mi nem vetettünk be mert amikor elkezdtük tudatossan a baba készítést:) akkor mindegy volt a neme.Találtam neked egy oldalt ahol leírják a baba nemét hogyan lehet befolyásolni a fogantatásnál.Ha érdekel nézegesd meg.

Sok sikert kívánok nektek,és kívánom , hogy minnél elöbb kismama légy.Üdv 25+4 napos pocaklakó mamája.

2010. jún. 17. 19:15
 8/18 anonim ***** válasza:
A linkem lemaradt: [link]
2010. jún. 17. 19:16
 9/18 anonim ***** válasza:
Van egy lányunk, én újra lányt szeretnék, páromnak mindegy. Nem hiszek az "ovu előtt módszerben", a lányom ovu napján fogant, inkább "kajapárti" vagyok. Ami nem nagy szám, mert én magamtól is nagyjából úgy eszem, ahogy a lányos diéta írja. Még a projekten vgyunk, a módszerem az tehát, hogy arra gondolok: nagyon szeretnék kislányt!:)
2010. jún. 17. 19:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Még nem voltunk 4D-n,következő hónap elejére tervezzük,de ott sem biztos hogy megmutatja.Bár nem kifejezetten csak ezért megyünk hanem szeretném látni a pofikáját,nagyon kiváncsi vagyok rá! :)
2010. jún. 17. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!