Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használ valaki Smarty Travel...

Nini24 kérdése:

Használ valaki Smarty Travel System babakocsit?

Figyelt kérdés

Milyen? Minden vélemény érdekel! Olyan babakocsit keresek, aminek könnyű a váza, de kényelmes a babának, elég széles, és 3 funkciós. Most ezek vannak terítéken, és igazándiból mind nagyon nehéz...

Vario (ezt még nem láttam, lehet, nem annyira nehéz)

[link]

Ez nagyon jó lenne, de drága és nehéz...

[link]

Ennek kisebb a mózese, mint a többinek (elméletileg) és ez is nehéz...

[link]

Erről meg semmilyen méretet nem tudok...

[link]

Ti mit javasolnátok?

Köszönöm!

26 heteske

2010. jún. 17. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem midegyik link jön be.
2010. jún. 17. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyém tök ilyen, csak nem smart, hanem hauck:D de még nem használom, csak 8 hét múlva, ha meglesz a babám:D
2010. jún. 17. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
18:09 es vagyok, szerintem mind jó, nem tudom, nem olvastam, hogy milyen adataik vannak, az enyém 11 kg. Én nem néztem, hogy hány kiló, csak azt, hogy pont ilyen legyen, és a legolcsóbbat kiválasztottam. 63 ezer volt. Ha nem kell cipelned, akkor szerintem mindegy, hogy hány kiló, nem tudom, még nem vagyok tapasztalt benne, első babám lesz.
2010. jún. 17. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, 8 hét múlva várom a tapasztalataidat :)

Könnyű szülést! :)

2010. jún. 17. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én kettő között vacilláltam !Az egyik az amit Te is néztél!A tako jumper x !De szerintem nem nehéz az a kocsi!Végül ezt vettem meg :

[link]

Ez is lengyel kocsi!Mint a Tako!Ennél könnyebb talán az Espiro Vector,de én azt nem láttam annyira strapabírónak a vázát!Ettől függetlenűl lehet nagyon szuper!Sajnos ami ezeknél a kocsiknál könnyebb,azok kb.dupla ennyibe kerülnek!Mert ugye ezek amiket belinkeltél egy árkategóriába taroznak!

2010. jún. 18. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!