Használ valaki Golden rose babakocsit?
Még a neten sem találok ilyet:)))
Első babakocsink ilyen volt,elég jól kihasználtam míg a fiam nem ült.Utána vettem egy Quatro minit,amit viszont télen nem nagyon fogunk tudni használni a hóba,ezért úgy néz ki,hogy elő kell vennünk a régit télire.Elég masszív,nagy kerekű,de egy kicsit idétlen ha sportosra állítom.Arra voltam kíváncsi,hogy akinek ilyen volt/van az használta e sportkocsinak.A pontos neve: Anmar Golden Rose.40 ezer volt tavaly.Más infót nem tudok mondani róla.
Képet találtam, de infot nem tudok mondani róla.
Az egyik ismerősömnek hasonló van, Kunert Vip, hát azt lehetetlen megfordított tolókarral tolni. (mármint úgy, hogy előre néz a gyerek)
na ilyen van nekünk is,amit küldtél.Hát én se tudom hogyan lehet sport babakocsiként használni:)
köszi a linket
lehet, hogy a kupolját kell átfordítani, nem a tolókart, nekünk chipolino van, és az úgy működik, hogy a kuoláját le kell venni, és fordítva rátenni a vázra. a tolókarhoz közelebbi rész (ahol mózesként a bab lába van) lesz a sportrész háttámlája. én is tök nehezen jöttem rá, de végül addig nézegettem a képeket a neten, amíg észre nem vettem, hogy sportkocsiként nem a tolókat, hanem a kupla van megfordítva. hátha ennél a típusnál is így kell.
próbáld ki, majd írd meg, hogy működött-e.
Szerintem ennél a fajtánál a tolókart kell átfordítani. Sportkocsiként úgy néz ki, mint az első két képen. Télen szerintem simán tudod így használni.
Köszönöm a válaszokat
Majd ha a férjem itthon lesz,akkor elővesszük és megnézzük.
Még egyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!