Ki használ Silver Cross Dazzle babakocsit?
Sziasztok!
Koszi a valaszokat, mar tenyleg regota nem irt senki.
Egy eves a babam, van egy quinny buzz 3-unk. Szeretnek egy esernyokocsit, amit hipphopp osszecsukok, es rohanok, meg be a kocsiba es ki a kocsibol.. A mostani eleg nehez, szeretem, csak nehezkes mar mindig pakolgatni, stb.
Nekem, vessetek meg, de tetszik.
Igazabol, szerettem volna vkitol nhallani, h hasznalja, es szereti, csak ugy nem veszem meg.
Viszont rengeteg ismerosnek van nyeklik-nyaklik babakocsija, esernyore csukhazo, olyanra meg kolteni nem szeretnek, mert sokaig hasznalnam meg...szoval nem vagyok rest toobet szanni ra, csak jo legyen, 6-7 kg-nal nem tobb.
Ha esetleg tudtok ilyet...
Szia
Nekem van úgy írok róla vélemény.Egyszerűen imádom!!! A kislányom 2,5 éves de órákat alszik benne annyira kényelmes teljesen ledönthető könnyű kis helyen elfér és piszok jól néz ki mindenki megnézi szóval aki rosszat ír róla valószínű olyan ember aki nem teheti meg 80 ezret kiadjon egy babakocsiért ezért inkább leszólja mert irigy :-)))) Amúgy az enyém eladó mert a rózsaszínűt sikerült belőle vennem és a kisfiam érdekesen mutat benne:-))) Ja és természetesen ugyanilyet vagy a Silver Cross Halo-t veszem meg neki angliából akarok rendelni.
21:32-es vagyok.
Kedves utolsó!
Én egyáltalán nem irigységből írtam amit írtam. Képzeld párom külföldön dolgozik. Van pénzünk és megtehetném hogy megveszem ennyiért. De ha egyszer nem tetszik akkor nem tetszik. Nekem otromba és csúnya kocsi. Ízlések és pofonok.
A kérdező pedig véleményt kért és én leírtam. Neked meg az fáj hogy másnak nem igazán tetszik a kocsid. Mit ne mondjak, szörnyű ízlésed van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!