34. hetet töltöm holnap. Alig kapok levegőt és mindig szomjas vagyok, ezt betudom a gyógyszer mellékhatásaként amit visszatartásra kell szednem. Ha megszületne a baba már erős lenne a tüdeje az élethez?
Szia!
Ha visszatartó gyógyszert szedsz akkor valószínűleg kapsz tüdőérlelőt is. Ezért szinte biztos, hogy elég érett a baba tüdeje. De még ráér megszületni.
NE érezd magad se feleslegesnek, se kövérnek. A kismamák szépek, kívánatosak, és ez is csak egy ideiglenes állapot, nem leszel örök életedre kismama. Inkább élvezd a szép pillanatokat.
üdv. Csilla
Köszönöm a válaszokat!
A múltkor bent voltam a kórházban infúzióra, abba kaptam tüdőérlelőt, most meg gyógyszerezek..
Nagyon örülök a babának, mert 2,5 év után jött a drága,és élvezem is hogy bent van és mocorog, csak már lehet annyira félek, hogy minden bajomat duplán érzem.
Csak kihúzom pár hétig.
Nektek is jó babaéveket!
Szia!
Én is kaptam a második terhességemnél tüdőérlelőt és visszatartó infúziót, meg gyógyszereket a 31. héttől kezdve, de szerencsére a 40. héten született. Én is meg voltam ijedve. De ne idegeskedj mert az csak árt a babucinak.
Sok sikert a babucihoz.
Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!