Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy édesanyám ezt...

Normális hogy édesanyám ezt mondja nekem egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

terhes vagyok páromtól akivel együtt élek most eljegyzett.

De vannak olyan dolgok amik kiderültek pl.társkeresőn kaptam a vőlegényem(állítólag 2 éve van neki vagyis még előttem használta )

kiosztottam őt mire párom kiakadt mert hogy gyanusithatom ilyennel főz mos takarít rám mert veszélyeztetett vagyok és szeret neki én vagyok fontos meg a bébi

Erre panaszkodott a családomnak hogy ő ezt a féltékenykedést nem bírja.

Gyerektartást fog fizetni és ennyi.

Erre most találkoztam anyámmal aki elmondta hogy ez benne van a a pakliban hogy egyedül maradok.

és hogy lehet kapott a párom valami jó ajánlatot és most bosszankodik amiért nem jött össze neki mert lebuktattam.

Anyám ilyeneket ültet a fülembe mintha az normális hogy egy nő mindig készüljön arra hogy egyedül marad a gyerekkel.......

Meg hogy lehet azért ideges mert elszúrtam a párom mással való randiját..

Ezzel semmmi baj csakhogy mikor élesbe szembesítem a párom anyám előtt a vádakkal anyám hirtelen elkezdi a párom tutujgatni hogy én mit féltékenykedek a páromról szálljak le...dolgozik rendesen stb

szóval a párom előtt nem áll ki értem...miközbe ő ülteti a bogarat a fülembe..

mikor megkérdezem miért csinálja ezt azt mondja

hagyjam hogy kiforrrja magát a dolog

azaz vagy elhagy vagy nem...

pff ki vagyok akadva hogy édesanyám ezt csinálja...

magyarul szerinte az normális hogy abban a kételyben élek terhesen hogy vagy elhagy vagy nem vagy szeret vagy nem ..

2018. jún. 26. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy társkeresőn kaptad?

Te szereted? Ha nem mutatod ki felé csak akkor, ha előbb ő, és ő is csak akkor, ha előbb te, akkor igen, simán lehet, hogy szétmentek.

Anyádat meg ne vond be az ilyesmikbe, ne legyetek hárman egy párban.

2018. jún. 26. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Párodat megértem. Gusztustalan dolog kutakodni. Az is tény, hogy egy nőnek mindig úgy kell tervezni, hogy egyedül is el tudja tartani. Egy bizonytalan friss kapcsolatra gyereket vállaltál ez kockázatos.
2018. jún. 26. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Így írásjelek és megfelelő megfogalmazás nélkül háromszor kellett elolvasni, mire elkezdtem érteni a kérdést.

Máskor szedd már össze kicsit a gondolataid, mielőtt ilyeneket leírsz. Írásban van idő átgondolni, megfogalmazni... Ne csapongj, mint élőbeszédben!

Annyit tudok mondani a kérdésedre:

Mindig úgy kell készülnie egy nőnek, hogy lehet, hogy egyszer egyedülálló szülőként kell megállnia a helyét.

2018. jún. 26. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális pár senkinek nem teregeti ki a magánéletét, ugy nem kezdheti ki őket senki. Ugy erős is marad akapcsolat.

De ahol a felek hol ide hol oda panaszkodnak az harmatgyenge kapcsolat

2018. jún. 26. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Hova fajul még ez a történet?!? 😂😂

Jobbnál jobb sztorikkal jössz elő!! Tiszta krimi lassan....

Csak nem éééétem miért írod ki?!! 🤣🤣

2018. jún. 26. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!