7 hetes terhesen ráestek a hasamra! Megbotlott es kézzel egyenesen rátenyerelt a hasamra egy ismerősöm mit tegyek?
Figyelt kérdés
Orvoshoz nem tudok még menni nyaralni vagyok. Nem tudom mit érzek de kicsit olyan mint a méhszalagok húzódása de azért más, nem görcs és nem vérzek. Nem tudom mit csinaljak nagyon félek. Jobb oldalon van a baba és a bal oldalam enyhén nyilal. Totálisan a jobb középre tenyerelt és támaszkodott meg. Csak hétfőn tudok orvoshoz menni. :(2018. jún. 26. 09:47
1/9 anonim válasza:
7 hetesen a méhed a medencédben van még. A köldök magasságot is csak a 25. hét körül éri el. Ezért nem hiszem, hogy sérülést okozott volna odabent.
2/9 anonim válasza:
A méhed a szeméremcsont mögött van még, nemigen lehet még megütni. Ha baj lenne, annak jele lenne, vérzés, görcs.
3/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy baj lesz. Ennyi idős terhesen nagyon sok balesetről hallottam már, többek között én lépcsőről estem le, egy ismerősömnek hason fekve pedig rálépett a nagyobb gyereke (1,5 éves) a hasára.
Nagyon jól védve vannak!
5/9 anonim válasza:
Ha fáj, akkor menj el orvoshoz.
Miért ne lehetne nyaralás alatt?
Vagy biztosítás nélkül utaztál el???
6/9 anonim válasza:
Orvoshoz mehetsz külföldön is. Van nemzetközi tajkártyád? De országon belül is bárhol elmehetsz.
Ha ez megnyugtat, el kéne menned.
De amúgy nagyon jól védve vannak a babák, és ő még nagyon picike.
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy baj lenne hisz a baba még jóval lejjebb van, de egy tanács: anya leszel! Bármikor bárhol történhet baleset a gyerekkel majd, ilyen nincs hogy nem tudok orvoshoz menni mert én most nyaralok......a gyerek egészsége mindig az első! Mentünk már ügyeletre nyaralás 2. napján és más ismerőseim is.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vitorlással vagyunk a tenger közepén helikopteres mentőakciót lehetne kérni. Nyílván ha a szárazon lennénk nem lenne kérdés. Azóta amúgy minden rendben és semmi panaszom!
2018. jún. 26. 14:59
9/9 anonim válasza:
Na, akkor jó :)
De egyébként a vitorlással meg vissza lehet hajózni a partra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!