Két lány barátom néhány hónapja össze vitatkozott miközben veszekedtek az egyik megbotlott egy cipőben és a feje megsérült vérzett nyolc napon belül gyógyuló sérülése lett?
Figyelt kérdés
Két lány barátom néhány hónapja össze vitatkozott miközben veszekedtek az egyik megbotlott egy cipőben és a feje megsérült vérzett nyolc napon belül gyógyuló sérülése lett. Bosszúból fel jelentette a lányt hogy meglökte de ez nem igaz. Engem beidéztek tanúnak de mivel a barátaim nem tanúskodtam azt hiszem hogy így nem lesz belőle semmi majd lenyukszanak a kedélyek nem így lett most az ártatlan lányt gyanúsítottként állították elő sőt rabosították is. Az lenne a kérdésem mit csináljak hogy vége legyen?2017. jún. 20. 15:50
1/11 anonim válasza:
Láttad? Akkor tanúskodhattál volna. Volt még tanú? Ha nen, akkor majd bizonyíték hiányában ejtik az ügyet.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak én láttam remélem egyiknek sem lesz baja.
2017. jún. 20. 16:19
3/11 anonim válasza:
De hülye az, aki feljelentette. Tanúskodhattál volna a másik lány mellett. Ha semmi lökdösődés sem volt, szimplán magától esett el, akkor ez nagyon hülye.. Remélem nem lesz belőle semmi.
4/11 anonim válasza:
"mivel a barátaim nem tanúskodtam" tehát annak a lánynak az oldalára álltál, aki hazudott. Hány évesek vagytok?
5/11 Andizsuzsi válasza:
"Engem beidéztek tanúnak de mivel a barátaim nem tanúskodtam"
És azt hogy csináltad? Tanúvallomást megtagadni csak hozzátartozó esetében lehet. Vagy a tanúvallomásodban hazudtál, vagy most.
6/11 anonim válasza:
Jelentkezz az ügyet vivő rendőrtisztnél. Mondd el neki hogy eddig miért nem tanúskodtál, de most szeretnéd elmondani az igazságot.
7/11 A kérdező kommentje:
Azt mondtam a rendőrségen hogy nem láttam semmit.
2017. jún. 20. 18:04
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komenteket azt hiszem vallomást fogok tenni.
2017. jún. 20. 18:10
9/11 anonim válasza:
Akkor még hatóság félrevezetéséért is kaphatsz fél évet. Ügyes vagy.
10/11 Andizsuzsi válasza:
"Azt mondtam a rendőrségen hogy nem láttam semmit."
Vagyis hazudtál.
Hamis tanúzást követ el a tanú, ha bíróság vagy más hatóság előtt az ügy lényeges körülményére valótlan vallomást tesz, vagy a valót elhallgatja"
Ráadásul így az ártatlanság hagytad sz@rban. Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátja van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!