Mostanában *rengeteg fiatal korú leányzót látok a környezetemben kék hajjal közlekedni, de még idősebbek között is van néhány példa. Ez egy új trend amiről csak én nem tudok vagy több is van emögött?
*kertvárosban élek és a festett hajú nőkhöz képest is soknak tartom a kék hajjal rendelkező egyének számát az elmúlt 1-2 évben.
Igen tudatában vagyok hogy ahogy az idő telik egyre divatosabbá válik a hajfestés még a fiúk köreiben is,de ennek ellenére is furcsálom a robbanás szerűen elterjedt kék hajú (elsősorban) nők számát,már csak azért is mert az egy igen extrém szín haj viseletként.A Válaszokat előre is köszönöm!
17/F
Szia!
Én a belvárosból jelentkezem, itt szinte már a népesség fele extrém hajkoronájával császkál a városban.
Szerintem egyszerűen trend, birkaeffektus.
Gondolom evvel akarnak kitűnni a többi nő közül, vagy szimplán önkifejezés, ez egyénfüggő.
16/L (nem kékhajú lol)
Hogy miért nem 10 évvel korábban jött ez a divat. Kamasz koromban a cyber goth volt a fétisem...
Én sem értem. És nem akármi fanség, most kérdeztem meg, azt sem tudja, hogy mi az, egy kékhajú lány.
Pedig gyönyörű sötétszőke hosszú haja van -volt-.
De fiúk kihidrogénezik a rendes hajukat, a fejük tetején.
Szerencsére rózsaszín hajjal még nem volt alkalmam találkozni,se szürkével
.Többek között ezért is tűnt fel hogy ilyen sok embert látok kék hajjal.
Most nagyon mennek ezek a színes hajak.
A kék azért megy talán jobban, mert több fajta hajat befog, nem csak a hidrogén szőkét(mint a szürke vagy a rózsaszín).Aki nem akarja leszívatni a haját,az szokott kékkel próbálkozni.
Nekem sem annyira jön be, de most a színes hajak a divatok.A bloggerek is ezerrel kapják a promot,hogy használják a színes festékeket(colorista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!