Mostanában *rengeteg fiatal korú leányzót látok a környezetemben kék hajjal közlekedni, de még idősebbek között is van néhány példa. Ez egy új trend amiről csak én nem tudok vagy több is van emögött?
*kertvárosban élek és a festett hajú nőkhöz képest is soknak tartom a kék hajjal rendelkező egyének számát az elmúlt 1-2 évben.
Igen tudatában vagyok hogy ahogy az idő telik egyre divatosabbá válik a hajfestés még a fiúk köreiben is,de ennek ellenére is furcsálom a robbanás szerűen elterjedt kék hajú (elsősorban) nők számát,már csak azért is mert az egy igen extrém szín haj viseletként.A Válaszokat előre is köszönöm!
17/F
Szia!
Nekem is kék hajam van, bár nem a divat miatt, hanem, mert ez az egyik kedvenc színem. Az egyik oldalon fel is van nyírva, így gondoltam, hogy az extrém fazon mellé legyen a szín is az. Most türkizben gondolkodom, van is itthon. Mindig is szerettem egy kicsit kitűnni a tömegből, sosem a divat miatt. Viszonylag nagyváros közelében élek, de nem láttam még hasonló hajszínű embert, mint én. Egyelőre nem tervezek sima színre váltani, így érzem jól magam. :) 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!