Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Debrecenben a Kenézybe...

A Debrecenben a Kenézybe 12hetes Uh kiskonyv nélkül megcsinálják? Sajnos eddig nem volt lehetőségem elmenni a védönöhöz.

Figyelt kérdés
2018. jún. 22. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ja, es nem kell amugy sokat varni. Legalabbis nekem meg soha nem kellett. Ha van idopontod, maximum 10-15 perc a csuszas. En mindig delutan voltam eddig az apas ultrahang miatt, olyankor az ebedszunet miatt csuszott kicsit, de delelott meg lehet ez sincs ;)
2018. jún. 23. 22:45
 22/29 A kérdező kommentje:
Jo lenne ha beengednek szerinted ha elotte 8kor rákérdezek telefonon megmondjak? Csak mert már nagyon varja hogy lassa es igy tudjuk mire szamithatunk. Ja es meg egy kérdés pontosan hova kell menni? Elvileg nem kell elmenni a nagy korhaz parkoloig hanem ahol visszabb van a sorompo ott kell bemenni? Ha a tesco felol megyunk. Koszonjuk nektek is jo egeszseget és minden jot kivánunk!
2018. jún. 23. 23:02
 23/29 anonim ***** válasza:

Igen, ott is bemehettek, bar mi mindig a korforgalom feloli bejaratnal mentunk be. De ott kozelebb lesz, ahol te mondod. Es akkor ott meg a narancssarga szektor :)

Szerintem kerdezd meg oket telefonon, ha esetleg azt mondjak, hogy nem mehet be, akkor meg megkerdezheted, hogy egy ora utan van-e meg esetleg egy szabad idopont, es akkor hatha tudtok delutan egyutt menni! Ja, es a 1629-es melleket kerd a telefonban, azok lesznek ok! :)

2018. jún. 24. 11:42
 24/29 A kérdező kommentje:
Okes mindenkeppen rákérdezek. Koszonom szépen a segitseged!! Elvileg el kell vinni az eredmenyt az ambulanciara az ott a bejárat kornyeken lesz?
2018. jún. 24. 12:34
 25/29 anonim ***** válasza:

Majd ugy lesz, hogy a betegfelveteltol felmesz egy fel emeletet, es akkor ott mar latni fogod, hogy mi hol van. Jobb oldalt belul a sarokban lesz az uh laboratorium, oda bemesz, aztan ha ott vegzel, mondani fogjak, hogy menj at a terhes ambulanciara, az meg pont vele szemben lesz, ki lesz irva az ajtora. Ha nincs fogadott orvosod (nekem nincs amugy), rendelni fog ott egy nogyogyasz, o majd a szamod alapjan ugyanugy behiv es kesz is :) ott csak annyi lesz, hogy elmondja, hogy minden rendben a kisbabaddal, jol fejlodik, van-e barmi panaszod es ennyi :)

Eloszor en is megijedtem amugy ettol a rengeteg uj informaciotol, de amint odaersz, meg fogod erteni! A 18. hetesre mar nagyon rutinosan fogsz menni, majd meglatod! Ugyesen! :)

Es nagyon szivesen amugy, irj nyugodtan, ha barmiben tudok meg segiteni!

28 hkm

2018. jún. 24. 13:52
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem elkeseríteni akarlak, de pl nekem a 18. heti genetikai ultrahangon a Kenézyben semmit (!) nem mutattak. Nem volt felém fordítva a képernyő, a velem szemben lévő Tv kijelző (szerintem oda "közvetíthettek volna) ki volt kapcsolva. A doki kb 3 perc alatt lezavart, utána a hivatalos papírt kaptam meg.

Nyilván ezt nem panasznak írom, meg igazából érthető, hogy amikor 30-40 anyuka vár (én 4és fél órát vártam) a sorára, nem tudnak "babamozizni" hanem szigorúan az orvosi dolgokra koncentrálnak. Csak azért mondom, hogy ne érjen nagy "csalódás" ha te meg a párod nem tudtok nagyon gyönyörködni a piciben. (persze ezt is orvosa válogatja, de ha nem sajáthoz mész be nem biztos, hogy extra figyelmet kapsz)

De pl. mikor 14 hetesen súlyos hüvelygyulladásom és görcsöm volt, és a Böszörményi ügyeletre bementem, akkor sem "mutatta" meg nekem a doki a babát az ultrahangon. (pedig jó lett volna látni, hogy megnyugodjak) Fél perc alatt lecsekkolta, hogy rendben van (van szívverés, mozog stb) és utána az orvosi/gyógyszeres dolgokra koncentráltunk.

Személy szerint én megértő vagyok, és elfogadom, hogy ez elsősorban orvosi vizsgálat, de aki érzékeny rá biztos rosszul eshet neki.

Én a többi vizsgálatot ezért (is) csinálom magándokinál. Tudom, hogy nem mindenki teheti meg, viszont ha valaki "babanézést" szeretne, fotót stb. 1x legalább érdemes külön elmenni egy olyan helyre ahol erre van idő/lehetőség.

2018. jún. 24. 18:09
 27/29 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Na hát mi se voltunk másképpen multhéten kérdeztem képet kapunk e es azt mondta h nem max telefonnal le lehet fotozni.. nyilván lefotoztam a paromnak mert nem johetett be..ja és a terhes ambulancian ami volt.. kb 2 órat ültünk csak ott.. én még csak 12 hetes voltam de az felháborító hogy egy kismama már nagy hassal órakig várjon .. nem értem ezt.. nagyon gondolkozom azon h magandokihoz menjek föleg most majd a 4D re mindenkeppen oda kell szerintem olyan 16-17.het környékén elmegynk mert sajnos a párom még nem láthatta a picit. :( tudnál nekem ajanlani Debrecenbe vaalami jo helyet ahol szépen nyugodtan megcsinaljak?
2018. júl. 4. 21:41
 28/29 A kérdező kommentje:
Sikerült a kis könyvemet is beszerezni !!! :)
2018. júl. 4. 21:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy igazam lett.

Én valahol megértem, hogy ilyenkor sietnek, meg ez orvosi ellenőrzés de persze attól még kiábrándító.

Babamozizni mi nem voltunk (egyikünknek sem tetszik az a 3d ultrahangkép) így nem tudok ajánlani. De biztos több van. Akik ismerősök voltak, azok nagyon szerették.

Nekem magándokim (Böszörménybe van rendelője de Klinikán dolgozik) olyan, hogy 12 hét után bejöhetett párom is, és minden alkalommal kapunk egy kis fotót az ultrahangképből. (Mindig adja sosem kellett külön kérni) Nem azt mondom, hogy 10-20 perceken át mutogatja a babát , de miközben ellenőrzi a dolgokat mondja, hogy mit látunk épp, szóval normális.

2018. júl. 5. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!