Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3nap múlva programozott...

3nap múlva programozott császárom lesz és náthás vagyok meg nagyon köhögök. Megcsinálják így a műtétet?

Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés,csak aggódok.
2017. jan. 17. 06:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Annyira nem buta kérdés, mert utána nem lesz könnyű a köhögés...Nem tudom ilyenkor mi a protokoll. Orvosodat kérdezd meg. Szerintem megcsináljak amúgy.
2017. jan. 17. 06:33
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Tenyleg nem buta kerdes.

Tervezett, de nem surgos mutetet mas esetben (nem csaszarmetszes) nem csinalnak meg, ha beteg az ember, a kohoges, natha, tehat a legutakat erinto megbetegedes eleg ahhoz, hogy elhalasszanak egy mutetet. Legalabbis amikor mas dolgok miatt engem mutottek, akkor mindig mondtak, hogyha beteg vagyok a mutet elott, akkor telefonaljak es kapok ujabb idopontot, illetve a mutet elotti vizsgalatnal kozponti tema volt, hogy jol vagyok-e.

Kerdes nyilvan, hogy miert lesz programozott csaszar. Muszaj a gyereknek kikerulnie, mert az ot, vagy teged veszelyeztet, ha tovabb viszed a terheesseget?

Ha igen, akkor megmutenek igy is, hiszen a mutet eltolasa nagyobb kockazattal jar.

Ha nem surgos a mutet es nem indokolja orvosilag semmi a par napos/egy hetes varakozast, akkor siman varhatnak.

Tenyleg az orvosodat hivd fel es tole kerdezd meg, mert a valasz a korulmenyektol fugg.

2017. jan. 17. 06:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Javitok: ha nem indokolja semmi, hogy ne ferjen bele a par napos varakozas, stb
2017. jan. 17. 06:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Hű ez tényleg jó kérdés!

Mindenképp hívd fel az orvosodat, mert ahogy előttem írták nem sürgős műtéteket ilyenkor halasztanak. Szerintem a császárt is eltolják ( ha tudják)

Tényleg friss császárral egy köhögés tüsszentés kegyetlen.

Én 2 hétig nevetni se tudtam rendesen....

Még ma hívd fel a dokit, és kúráld magad!

Sok mézes tea, fokhagymás pirítós, és egy pár homeos szer is van amit lehet terhesen szedni azt hiszem.

2017. jan. 17. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Miután beszéltél a dokival Menj a háziorvoshoz. Császár előtt én is lebetegedtem de nekem volt egy hetem rendbe jönni. Most már szedhetsz antibiotikumot is. Egy tüsszentés is nagyon tud fájni császár után a köhögésről meg ne is beszéljünk.
2017. jan. 17. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csinálják meg, de kérdezd meg a dokid. Neked is sokkal jobb ha nem csinálják meg mert utána nem fogsz tudni köhögni, meg a műtét is kockázatosabb betegen. Hacsak nem nagyon sürgős akkor halasztják.
2017. jan. 17. 09:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.nem halasztják el.mondták hogy addig kúráljam magam.
2017. jan. 17. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fogják csinálni.

Az utolsó három hetet kórházban töltöttem, ott szedtem össze valami csodát, amitől rengeteget köhögtem. Gyógyszert nem szedhettem rá, a homeopátiás cucc, amit a doki ajánlott, meg csak pénzkidobásnak volt jó.

Már 2 nappal túlhordtam a kicsit, mikor belázasodtam, először "csak" 38,5 volt a lázam, délután már majdnem 40 fokos. Megvizsgáltak, zöld volt a magzatvíz, meg is indították a szülést. Csakhogy nem indult. Öt óra próbálkozás után császároztak meg, a pici inkubátorba került két napra, és tenyésztést csináltak (pont időben).

A kutyát nem érdekelte, hogy felköhögöm a varratokat, vagy hogy beteg vagyok, sőt pont azért kellett gyorsan a végére érni a történetnek.

Kérdező: 3 nap alatt te se tudsz csodát tenni, de talán lándzsás útifű sziruppal (ha azt ilyenkor lehet), vagy hasonlóval tudsz enyhíteni a köhögésen. Esetleg pár napig el lehet tolni a császárt is, ha van rá lehetőség.

De ha elhúzódó betegséget szedtél össze, akkor nem fogják kivárni azt a két-három hetet, amíg kigyógyulsz, hanem megcsinálják a császárt.

2017. jan. 17. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!