3nap múlva programozott császárom lesz és náthás vagyok meg nagyon köhögök. Megcsinálják így a műtétet?
Tenyleg nem buta kerdes.
Tervezett, de nem surgos mutetet mas esetben (nem csaszarmetszes) nem csinalnak meg, ha beteg az ember, a kohoges, natha, tehat a legutakat erinto megbetegedes eleg ahhoz, hogy elhalasszanak egy mutetet. Legalabbis amikor mas dolgok miatt engem mutottek, akkor mindig mondtak, hogyha beteg vagyok a mutet elott, akkor telefonaljak es kapok ujabb idopontot, illetve a mutet elotti vizsgalatnal kozponti tema volt, hogy jol vagyok-e.
Kerdes nyilvan, hogy miert lesz programozott csaszar. Muszaj a gyereknek kikerulnie, mert az ot, vagy teged veszelyeztet, ha tovabb viszed a terheesseget?
Ha igen, akkor megmutenek igy is, hiszen a mutet eltolasa nagyobb kockazattal jar.
Ha nem surgos a mutet es nem indokolja orvosilag semmi a par napos/egy hetes varakozast, akkor siman varhatnak.
Tenyleg az orvosodat hivd fel es tole kerdezd meg, mert a valasz a korulmenyektol fugg.
Hű ez tényleg jó kérdés!
Mindenképp hívd fel az orvosodat, mert ahogy előttem írták nem sürgős műtéteket ilyenkor halasztanak. Szerintem a császárt is eltolják ( ha tudják)
Tényleg friss császárral egy köhögés tüsszentés kegyetlen.
Én 2 hétig nevetni se tudtam rendesen....
Még ma hívd fel a dokit, és kúráld magad!
Sok mézes tea, fokhagymás pirítós, és egy pár homeos szer is van amit lehet terhesen szedni azt hiszem.
Szerintem meg fogják csinálni.
Az utolsó három hetet kórházban töltöttem, ott szedtem össze valami csodát, amitől rengeteget köhögtem. Gyógyszert nem szedhettem rá, a homeopátiás cucc, amit a doki ajánlott, meg csak pénzkidobásnak volt jó.
Már 2 nappal túlhordtam a kicsit, mikor belázasodtam, először "csak" 38,5 volt a lázam, délután már majdnem 40 fokos. Megvizsgáltak, zöld volt a magzatvíz, meg is indították a szülést. Csakhogy nem indult. Öt óra próbálkozás után császároztak meg, a pici inkubátorba került két napra, és tenyésztést csináltak (pont időben).
A kutyát nem érdekelte, hogy felköhögöm a varratokat, vagy hogy beteg vagyok, sőt pont azért kellett gyorsan a végére érni a történetnek.
Kérdező: 3 nap alatt te se tudsz csodát tenni, de talán lándzsás útifű sziruppal (ha azt ilyenkor lehet), vagy hasonlóval tudsz enyhíteni a köhögésen. Esetleg pár napig el lehet tolni a császárt is, ha van rá lehetőség.
De ha elhúzódó betegséget szedtél össze, akkor nem fogják kivárni azt a két-három hetet, amíg kigyógyulsz, hanem megcsinálják a császárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!