A Debrecenben a Kenézybe 12hetes Uh kiskonyv nélkül megcsinálják? Sajnos eddig nem volt lehetőségem elmenni a védönöhöz.
Szerintem probalj meg beszelni vele, nekem a 12. hetesen a Kenezyben igaz mar volt kiskonyvem, de egy olyan papirom, amire ra lenne irva, hogy a terhessegem bizonyitott, olyan nem volt (az orvosom nem adott, utana valtottam is egybol), es meg erre is huzgalta egy kicsit a szajat a szonografus. A papiron csak annyi allt, hogy szabalyos petezsak lathato, es megkerdezte, hogy akkor mi alapjan allitottak ki a kiskonyvet...
Beszelj vele, nehogy potyara menjetek! Apas ultrahangra kertel idopontot?
14-es vagyok.
Szerintem az nem eleg. Az apukakat egy ora utan engedik be a Kenezyben, ha ugy foglaltal idopontot. Hallottam mar olyat, hogy 12:57-kor egy parnak azt mondtak, hogy nem johet be az apuka, mert meg nincs egy ora :/
A kiskonyvet sikerult elintezni?
Hat akkor elvileg nem, de kerdezd majd meg, hatha jofejek lesznek es beengedik ot is. Amugy az egvilagon semmi ertelme nincs ennek, nem tudom, hogy miert igy lett ez kitalalva. Sok sikert, majd irj, hogy mi volt! :) es nagyon jo egeszseget nektek!
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!