Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Debrecenben a Kenézybe...

A Debrecenben a Kenézybe 12hetes Uh kiskonyv nélkül megcsinálják? Sajnos eddig nem volt lehetőségem elmenni a védönöhöz.

Figyelt kérdés
2018. jún. 22. 18:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
10%
Az otiba és a kenézybe is kell a kiskönyv!
2018. jún. 22. 21:23
 12/29 A kérdező kommentje:
Még semmilyen vizsgalat nincs meg hetfon le akarom tudni az uh igazabol nincs az nodokim jovoheten es o mondta h kérjek oda idopontott es rajta is van a papiron h 8het 3naposan voltam es h pontosan ra 4hetre uh.
2018. jún. 22. 22:34
 13/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit csináljak? Beszeljek holnap a vedonovel? Mindenkeppen szeretnénk az ultrahangot hetfon
2018. jún. 22. 22:37
 14/29 anonim ***** válasza:

Szerintem probalj meg beszelni vele, nekem a 12. hetesen a Kenezyben igaz mar volt kiskonyvem, de egy olyan papirom, amire ra lenne irva, hogy a terhessegem bizonyitott, olyan nem volt (az orvosom nem adott, utana valtottam is egybol), es meg erre is huzgalta egy kicsit a szajat a szonografus. A papiron csak annyi allt, hogy szabalyos petezsak lathato, es megkerdezte, hogy akkor mi alapjan allitottak ki a kiskonyvet...

Beszelj vele, nehogy potyara menjetek! Apas ultrahangra kertel idopontot?

2018. jún. 23. 12:31
 15/29 A kérdező kommentje:
Olyan papirom van ahol rajta van hogy 8het 3napos voltam mikor voltam utoljara a szulés varhato ideje,megtartott varandossag. Kulon kell olyanra ideopontott kérni? Igy a parom be se jöhet?
2018. jún. 23. 13:42
 16/29 anonim ***** válasza:
Sztk-s uh-ra eleve ritkán engedik be. Az otiban ilyen szempontból engedékenyebbek szoktak lenni, de pl.: a klinikán futószalagon megy az uh, ott 5 perc alatt letudnak, semmit se látni.
2018. jún. 23. 14:28
 17/29 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Szerintem az nem eleg. Az apukakat egy ora utan engedik be a Kenezyben, ha ugy foglaltal idopontot. Hallottam mar olyat, hogy 12:57-kor egy parnak azt mondtak, hogy nem johet be az apuka, mert meg nincs egy ora :/

A kiskonyvet sikerult elintezni?

2018. jún. 23. 17:30
 18/29 A kérdező kommentje:
Pont most jottem a vedononktol azt mondta menjek nyugodtan es utana pedig jovoheten megcsinaljuk a kiskonyvet es megyunk a tobbi vizsgalatra! Fel11re van időpontom.. akkor nem johet be a parom? Azert hetfon reggel rajuk kerdezek mielott megyunk. Sokat kell amugy varni idoponttal is?
2018. jún. 23. 18:32
 19/29 A kérdező kommentje:
Elvileg nőgyógyászhoz es uh sose kell beutalo csak idopont.
2018. jún. 23. 18:36
 20/29 anonim ***** válasza:

Hat akkor elvileg nem, de kerdezd majd meg, hatha jofejek lesznek es beengedik ot is. Amugy az egvilagon semmi ertelme nincs ennek, nem tudom, hogy miert igy lett ez kitalalva. Sok sikert, majd irj, hogy mi volt! :) es nagyon jo egeszseget nektek!

28 hkm

2018. jún. 23. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!