A Debrecenben a Kenézybe 12hetes Uh kiskonyv nélkül megcsinálják? Sajnos eddig nem volt lehetőségem elmenni a védönöhöz.
??? 12.hét alatt nem bírtad magad elvonszolni a védőnőhöz?? Az kemény!
Nagyon érdekelhet a saját gyereked!
Senkit nem érdekel, miért nem tudtál elmenni. A kiskönyv kell, kérni fogják!
Ràadàsul egy-két dolognak már ki kéne benne töltve lenni!
A Klinikán sose kérték. Csak kértek egy ambuláns lapot bármely korábbi vizsgálatodról, amit a terhességgel kapcsolatosan végeztek (akár az első nőgyógy papír is megteszi).
(Egyébként nekem 14 hetesen lett kiskönyvem. Hűha. :D
Addig megvolt minden kellő vizsgálatom, a kombinált is magánban.)
Van külön beutalód? Azzal nyilván megcsinálják.
De ha nincs a kiskönyv 5. oldalának másolatával mehetsz a kötelező vizsgálatokra. (azt a háziorvos tölti ki, fejlécen szerepel a beutaló kötelező vizsgálatokra szöveg) Legalábbis nekem az OTI-ban ezt fogadták el, mivel a háziorvosom nem adott a kötelező vizsgálatokra beutalókat.
Ha egyik sincs, nem tudom mivel tudnád fogadnak e...vagy milyen papírokkal tudod igazolni, hogy 12. hetes terhes vagy és most van ideje ennek a vizsgálatnak. (ha voltál már dokinál ultrahangon, a kiadott leleten elvileg szerepel, hogy hanyadik hét, de nem tudom beutaló helyett elfogadják e) Pláne a Debreceni klinikán ahol engem pl. 12. heti vérképre kitöltött terhes kiskönyvvel sem fogadtak.
Bocs elírtam szóval a Kenézyben, nem tudom mennyire szigorúak. (ha az OTI-ra gondolsz ott beutalóval vagy kiskönyv másolattal fogadnak, és még arra is húzzák a szájukat.)
Klinikán még azzal sem fogadtak.
Amúgy nem csak a genetikai uh ami kötelező az első trimeszterben (12. hétig) Vérkép, vizelet, vércsoport meghatározás, antigénszűrés stb. (nekem fogorvosi vizsgálat és EKG is kellett) Ezek megvannak már?
Sajnos nem magával az elvonszolással van a probléma. Nekem sem tudom mikor lesz kiskönyvem.
Mert a védőnő heti egyszer van a tanácsadóban 11-14 óráig, én fél 5ig dolgozom. Elmondani munkahelyemen még nem akarom. Szabit sem tudok kivenni, mert nagyobbik lányom beteges és arra mentek el a szabik.
Vidéken nincs rendelés/tabácsadás az esti órákig. Pl a gyerekorvos is csak 16 óráig rendel. Nem olyan egyszerű itt megoldani mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!