Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha igy fogyok terhesen az nem...

Ha igy fogyok terhesen az nem gond ugye?

Figyelt kérdés
Alapvetoen van rajtam 15kg plusz, elkezdtem egeszsegesen etkezni es tobbet mozogni a baba miatt. Igy nem hizok, nem stagnal, hanem fogyok. Ez normalis, es nem problema ugye?
2018. jún. 17. 22:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy fogyni fogsz. A megfelelő tápanyag bevitel rendkívül fontos terhesség alatt, a mennyiségeket sem lehet annyira lecsökkenteni, plusz vitaminok, sok sok pihenés, ezek a legfontosabbak ilyenkor,és hogy a babával minden rendben legyen, nem pedig az, hogy fogyjál. Arra ráérsz szülés után.

Én is diabéteszes lettem terhesség alatt, szigorú diéta mellett is eddig 6 kilót híztam ( 30. hétben vagyok) .

SZerintem másra kellene most inkább koncentrálni. Az persze jó, ha egészségesen eszel,és mozogsz. De ne azért tedd, hogy fogyjál terhesség alatt, hanem hogy az egészségetek teljesen jó legyen.

Boldog babavárást kívánok.

2018. júl. 21. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!