6 hetes terhesen nem gond egy hétvégi túrázás?
Az Alacsony-Tátrába készülünk egy hétvégére amiből mindkét nap túráznánk. Kb 20-25 km nem túl nehéz terepen. Rendszeresen szoktunk menni túrázni, de most derült ki hogy terhes vagyok. Orvoshoz utána megyek a 7. héten.
Ez abszolút tiltott vagy nem lehet probléma ha úgy érzem bírom? Nem egy séta de nem is kemény hegymászós meredek terep lenne.
Én ennyi idős terhesen simán folytattam még a 10-15 km-es szokásos erdei sétákat minden gond nélkül, mivel hozzá voltam szokva. Nálad se gondolom, hogy probléma lenne.
Kis magnéziumot vegyél be a túrához. Nehéz táskát ne cipelj.
Köszönöm a megnyugtatást! A férjem túlaggódós, már most megóvna mindentől.
Két nap lenne csak összesen 20 és 25 km sétával. Csak egy 10 L-es táskát fogok vinni.
Viszek magnéziumot is, köszönöm a tippet!
Teljesen nyugodtan.
Az én férjem is ilyen volt, de leállítottam, mert ez messzire vezetett volna. :) és végig sportoltam, persze a végén már csak otthoni szobatorna meg az utcán totyogás jöhetett szóba.
Mozogni kell és nagyon egészséges pláne, ha eleve edzett vagy. Nem szabad leállni egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!