Nem gond, ha 8-9 hetes terhesen megyek dokihoz és uh-ra először?
Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 08:44
3/7 anonim válasza:
Ha nincs méhen kívüli terhességre utaló panaszod akkor nem gond. Am olyan 6-7 hetesen szoktak menni, hogy legalább a helyet meghatározza a doki hogy jó, és 7 hetesen szívhang is van már nagyon sokaknak.
4/7 anonim válasza:
Nem is kell hamarabb.
Kulfoldon 12. heten kell menni.
De mivel otthon ugye penzelni kell az orvost, johogy hamarabb hiv be. Orvosilag nem indokolt.
Persze ha gond van az mas.
5/7 anonim válasza:
Nem gond, én is 8 hetesen voltam uh-n. Így már elég nagy volt a baba látták rendesen, volt szívhang is.
6/7 anonim válasza:
Nem gond, én annyira rosszul voltam,hogy csak a 9ik héten jutottam el orvoshoz.
7/7 anonim válasza:
Pont 8.hét kezdése előtt egy nappal voltam.
A magyarországi várandósgondozás és kisgyermekkor támogatás, miszerint az anyának a lehetőség biztosítva van 3 évig, hogy otthon legyen egyedülálló, sokan irigylik ezt külföldön.
Nem kötelező magánorvoshoz járni, az sztk s orvos is megnéz a 12.hét előtt. Angliában akkor se foglalkoznak veled 12.hét előtt ha vérzel..ha meg priváthoz mennél száz/ többszáz font, ne ez legyen már az irigylésre méltó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!