Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhesen napi többszö...

20 hetes terhesen napi többszöri erős keményedés lehet gond?

Figyelt kérdés
Szedem a magnéziumot, de ennek ellenére több kisebb keményedés van a nap folyamán és 2-3 erős keményedés, amikor szó szerint mini medicinlabdává válik a hasam. Baj lehet ebből? Orvos tud róla, megemelte a magnéziumot. És persze táppénz.
2015. febr. 8. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 22 hetesen kezdődött. Mentem 50 métert és már olyan kemény volt,hogy fájt. 3x1 magnézium-citrát,meg 2x1 magnézium-b6 pezsgőtabletta és non-stop fekvés. Ezt az ítéletet kaptam. Ha Magnbe6-ot szedsz felejtsd el,mert a napi 6 sem fedezi egy normál felnőtt szükségletét,nekünk meg jóval több kell. Az egyik nőgyógyász szó szerint kinevetett amikor meghallotta a Magneb6-ot. Tényleg nagyon sokat feküdj,de ne félig ülve,mert akkor terhelődik a méhszájad. Nekem azt is mondták,hogy polcoljam fel a lábamat,ezzel még kevesebb terhelést kap a méhszájam. 2 hetet feküdtem így és most már nem fáj meg keményedik csak ha többet sétálok mint kéne.
2015. febr. 8. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Pihenj sokat!! Nem mondom hogy fekudj egesz nap, de most egy par napig ne nagyon eroltesd meg magad. Ha megemlitetted az orvosodnak es nem mondta hogy gond lenne, akkor ne aggodj!! Nagyon boldog babavarast!!! :)
2015. febr. 8. 19:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is magnézium citritet kaptam. De majd felhívom, hogy lehet kevés lesz, mert napról napra rosszabb. Van két kisgyerek így a fekvés kilőve, de nagyon leálltam a korábbi tempóval, remélem segít. Most lassú üzemmódba kapcsoltam, de feküdni keveset tudok mégis. Remélem ez is segít majd. Amitől tartok nagyon lennt fekszik a baba, az ultrahangon a fenekét nem is bírta megnézni, ahhoz a szeméremcsonton át kellett volna látnia. Gondolom ez hátrány a keményedések mellett. De ahogy látom az első válaszoló mennyi magnéziumot eszik, még nekem lehet növelni.
2015. febr. 8. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt mindkét terhességemnél, szintén magnéziumot szedtem. Azt mondta az orvosom, fogjam ezt fel úgy, hogy gyakorol a méhem a szülésre, hiszen ezek méhösszehúzódások, és higyjem el, jobb így, mert akinél ilyen korai időtől és ennyire intenzíven jelentkezik, azok rendre könnyen szülnek. Bejött. Az első fájástól az első gyermekem megszületéséig nem egész 6, (igaz elég intenzív) óra telt el. Szóval kitartás, minden rendben lesz, és tényleg pihenj, ha érzed.
2015. febr. 8. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igen a citrátból akár napi 4x2-őt is mondhat a doki hiába van egy tablettában 500 mg. Olvastam itt is valahol egy kérdésnél,hogy egy csajnak napi 4x2-őt kellett bevenni. Nekem szerencsére csak 3x1 plusz a 2 pezsgőtabletta.
2015. febr. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!