Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes terhesen kádba...

34 hetes terhesen kádba vehetek fürdőt itthon? Mennyire áll fent fertőzésveszély vagy valami más gond?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Maximum 37 fokos vízben a magzatviz homerseklete miatt. Saját kádadban nem hiszem, hogy fertőzéstől kellene tartani de fertőtlenítheted ha aggódsz. Csak zárt méhszájjal lehet.
2015. nov. 26. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azért szoktam tenni a vízbe egy kis sót és egy kis ecetet, a fertozes megelőzésére
2015. nov. 26. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:

én ezeket inkább mindig megkédeztem a dokitól. na jó, nem úgy, hogy felhívtam mindenért de amikor arra jártam, megkérdeztem, fürödhetek-e kádban stb.

szerintem amúgy simán, csak ne nagyon meleg vízben.

2015. nov. 26. 15:09
 4/5 nanaszka ***** válasza:
én a szűlés napjáig fürödtem(kb este 9 fele fürödtem, és fél 12 kor jöttek a fájások).... ahogy jól esik
2015. nov. 26. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha csak a család fürdik benne, és egészségesek, kitől kapnál el bármit is? De őszintén. Van, aki vízben szül. Inkább a hőmérsékletre figyelj.
2015. nov. 26. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!