7 hetes terhes vagyok egyedul, mit tegyek?
7 hetes terhes vagyok.
Párom sajnos drogfuggő.
Odáig fajultak a dolgok hogy minden egyes nap füves cigit szív. Hol Marihuannat hol pedig ezt az "olcsóbb"fajtát. Minden pénzünk erre ment el. Választás elé állítottam. Elmondtam neki hogy vagy a fű vagy pedig én. Nem válaszolt rá semmit de ugyan úgy folytatta a napi 9-10 szál füves cigi elszívását. Szinte egyáltalán nincs egy józan pillanata se. A családja és én is próbáltunk vele többször is beszélni, felajánlottuk neki hogy ha másképp nem megy forduljon orvoshoz. Ezt is megtagadta. Ezután már nem tudtam így vele együtt élni, a szülei is elzavarták otthonról.
Jelenleg anyukámmal és öcsémmel lakok de nagyon elvagyok keseredve. A babát nem szeretném elvetetni mert mégis csak az enyém és nem lenne szivem hozzá.
Azért írtam ki ezt a kérdést, hogyha esetleg valaki volt már ehez hasonló vagy ugyan ebben a szituációban nagyon szívesen meghallgatnám. Sokat segítenétek.
Negatív jellegű hozzászólásokra jelenleg nincs szükségem.
Lehet, hogy durván hangzik, de ha megtartod, tönkreteszed a saját és a gyereked életét is.
Ennek a gyereknek soha nem lesz jelen az életében az apja ami önmagában egy tragédia. Az anyagi nèlkülözés garantált egy életen át.
Biztos, hogy ilyen sorsot szántál a gyerekednek?
Nem tudom, hogy hany eves vagy es milyen az anyagi hattered de ha nem tul fenyes akkor ne tarsd meg a babat. Foleg ha fiatal vagy, nagyon nagy eselyel csak kinlodas lesz az eletetek.
Vannak helyzetek amikor jobb dontes az abortusz.
Írok nektek akkor egy kicsit magamrol.
A végzettségem ápolónő.
Dolgoztam 2 évig ápolónőként de jelenleg most munkanélkülin vagyok egy hónapja.
Az anyagi helyzetünk nem túl rózsás ez tény. De nem mondanám magunkat annyira szegénynek.
Munkanélküli vagy, 7hetes terhesen... Ha lesz is munkád véletlenül, kizárt, hogy hatàrozott időre vegyenek fel, így csak gyest+cspt kapsz, azt meg a hajadra kenheted.
Ha csak anyádék nem tudnak bevállalni téged gyerekestül félévig, aztán a gyerek megy bölcsibe, te meg dolgozni.
Ha úgy lettél munkanélküli, hogy még nem tudtad, hogy terhes vagy, akkor vissza kell vegyenek a munkahelyedre.
Első lépésként ezt intézném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!