Miota terhes vagyok mindig vannak kisebb depieim, ugy érzem keveset torodnek velem a párom tul sokat dolgozik, én meg egész nap egyedul vagyok. Normális ez?
Szia!
Én is gyakran érzem elhanyagolva magam, de én beszéltem vele.Sőt nálunk még anyós is tartott neki kiselőadást, hogy ilyenkor több tőrődésre van szükségem.Azóta próbál odafigyelni.Próbáld őt is megérteni, ő nem érzi azokat a változásokat amiket te.Szervezz egy hosszú hétvégét ahol ne a baba egyen a téma hanem egymással foglalkozzatok.Hátha ez segít..
Persze, hogy normális.
Én mégcsak terhes vagyok, mégis egyfolytában ezt érzem.
szia,
Teljesen normális. Beszélj a pároddal, hogy kicsit több törődésre van szükséged, remélhetőleg megérti. Leginkább próbálj minden "hülye" gondolatot elhesegetni magadtól, mert ha túlkombinálod a dolgokat és elkeseredsz azzal sokat ártassz magadnak és a bébinek is. Biztos lehetsz benne, hogy mindenki ugyan úgyszeret mint eddig, és a babát is annyira várják mint te. Én is sokszor elpityeregtem magam, de ez teljesen normális és csak egy terhes nő, vagy anyuka értheti meg, hogy ez miért van így. :))) Fel a fejjel, nem lesz ez így mindíg. Örülj a babának, beszélj hozzá sokat, hidd el jobb lesz. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!