Miert nem jatszik egyedul a 9 honapos babam? Terhes vagyok igy eleg nehez . Ket honapos vagyok sokat hanyok faradt vagyok. Kislanyom pedig nagyon sok figyelmet igenyel.
Azért nem játszik el egyedül, mert még kicsi hozzá.
Együttérzek veled a hányinger miatt, de neked kell alkalmazkodni, nem a picinek. A lakás hadd szaladjon. Ezek a hónapok soha többé nem jönnek vissza, amiket most a kislányoddal tölthetsz. Takarítani még ott az egész élet.
Minden segítséget fogadj el, ami csak van (anyós, barátnő stb).
Koszonom mindenki valaszat! legjobban az utolsot ! :)
aki meg azt hiszi , hogy a babatol varom a megoldast az teved, en csak azon csodalkoztam az utobbi idoben, hogy nem jatszik el ugy egyedul ahogy szokott.. ha nem lennek terhes is feltennem ezt a kerdest. Ket honapja leult es erdeklodve tapogatta a jatekokat, orult nekik. A valtozast nem ertettem, NEM LEPATTINTANI AKARTAM! :) JO ANYUKA VAGYOK es mar tul 35 eves koron emiatt nem varhattam sokat a masodikkal. Igazabol ugy voltunk vele elkezdunk nem vedekezni es majd lesz amikor lesz, arra nem gondoltam , hogy elsore sikerul, de igy is boldog vagyok!! Puszika Mindenkinek
Szia,bár nekem csak egy babám van, most 14 hós, de nálunk is volt egy időszak, olyan 10-11 hós körül, hogy nagyon anyás lett, nem tudtam tőle mozdulni, viszont még nem járt. (most már itt üget a nyomomban, mint egy kis kutya :-))
Szóval vannak tippjeim, ha az segít. Mi kaptunk egy labdás medencét. (Írországból kaptuk, de szerintem itthon is van) olyan mint egy játék medence és tele van színes, puha műanyag labdákkal. Ki tud belőle mászni, tehát nem fél benne lenni, és imádni fogja a színes labdákat. Nyugodtan agonizálhatsz mellette a kanapén, ha hányingered van. Vagy tegyél le egy puha plédet a földre és feküdj le mellé. Tegyél ki játékokat, esetleg olyan használati tárgyakat, amik biztonságosak. (műanyag edények, pamutgombolyag, régi mobiltelefon, egy könyv, ilyenek) Ott fog mászkálni körülötted és játszani a dolgokkal, te meg hallgass valami relaxációs zenét és pihenj.
sok boldogságot a babákhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!