Lehet valami baja a babának ha ittam amikor kb 8 hetes volt? Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. Én akkor nagyon részeg voltam.
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 22:03
1/4 anonim válasza:
Simán. Hiszen nem kicsit voltál részeg, hanem nagyon.
2/4 anonim válasza:
Vannak akik 12 13 hetesen tudják meg hogy gyereket várnak addig úgy élnek mint előtte és mégis egészséges babát szülnek. Egyetlen alkalom miatt nem gondolom hogy baja lesz.
3/4 anonim válasza:
Nővéremnek hormonkezeléssel sikerült a kisfia. Pont lánybúcsúja elötte este kellett megjönnie. Nekem, mint szervezőnek szólt, hogy sajnos megjött, úgyhogy ihat a búcsúján. Hááát nem keveset ivott, de a sok se kifejezés:). Rá egy hétre volt az esküvője, ahol szintén ivott. Ezután elmentek Thaiföldre 2 hétre nyaralni, ahol már nem jött meg. Hazajöttek, csinált egy tesztet, ami hatalmas örömükre pozitív lett. Ekkora már 4 hete nem kapott hormont, mert következő mentruációja kezdetekor kezdődött volna a lombik program Náluk, azért is mert inni, mert gondolta ha hormonokkal nem sikerült teherbeesnie, akkor azok nélkül biztosan nem fog sikerülni. El is mentek az orvoshoz, ahol kiderült, hogy már 9 hetes terhes!! Csak kétszer teljesen ugyanúgy megjött Neki, azért nem vette észre. Kisfia 3 éves múlt és tökéletesen egészséges. Nem azt mondom, hogy ez a követendő példa, de Náluk minden rendben volt szerencsére.
4/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a babának!
Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!