Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok. Mára...

6 hetes terhes vagyok. Mára egy kicsikét rózsaszínű folyásom volt baj?

Figyelt kérdés
Baj? Kezdjek aggódni?
2018. jún. 11. 10:39
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Végeztem a dokinál. Ugyan úgy kérdezte hogy a párommal előző este együtt voltunk e? Én mondtam igen. Azt minta akkor biztosan megsértett mert a magzat nak semmi baj minden rendben van. 😊😊 Nagyon meg könnyebbültem. És köszönöm a sok tanácsot.
2018. jún. 11. 12:31
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
12es voltam, örülök, hogy nincs semmi baj.😊 Ha ilyen van jobb azonnal futni, én 10hkm vagyok, multkor éjjel arra keltem, hogy görcsölök, igaz 2percig tartott és azis lehet, hogy álmodtam😂 de inkább reggel elmentem, semmi baj nem volt, csak magnéziumot mondta, hogy szedjek, de ha megin előfordulna, megin elmennék, azt tartom jobb félni. Inkább hiába menjen az ember, minthogy egyszer ne és baj legyen :)
2018. jún. 11. 14:19
 23/25 A kérdező kommentje:
Így van igazad van 😊😊 sok egészséget. 😊😊😊
2018. jún. 11. 14:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy elmentél és jó vége lett. Nekem is volt , szintén hat hetesen, nekem hematóma (vérömleny ) okozta. Egyet jegyezz meg, a terhességben semmilyen vérzés nem normális és a rózsaszín is vér meg a sötét barna is vér meg a fekete is vér. Ilyenkor mindig egyből inkább jobb menni az ügyeletre mint pár óra vagy pár nap múlva siratni a halott magzatot. Ez nem játék, és mindenhol komolyan veszik.
2018. jún. 12. 01:17
 25/25 A kérdező kommentje:
Igen. Ez igaz. Mégegyszer köszönöm 😊😊
2018. jún. 12. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!